19. února 2016

What I Bought in London

Krásný pátek vám všem,
dnes tu máme netradiční článek, který jsem vám ale slíbila, než jsem odjela do Londýna. Je to new in, haul, "co jsem si koupila" nebo jakkoliv říkáte tomuto typu článků. Dnes vám ukážu jen věci, které jsem si přivezla a šly vyfotit, protože mimo to co uvidíte na fotkách, jsem si dovezla taky relativně dost jídla (:D) a vysoké horečky a angínu, kterou teď léčím antibiotikama. Ale dneska to nebudem protahovat, rovnou se mrknem na to, co jsem si koupila.. :)
 



Abych řekla pravdu, držet se wishlistu mi moc nevyšlo, ale přece jen pár věcí jsem si z něj koupila, a tyto první dvě věci od Benefitu jsou přesně ten neplánovaný nákup, který vám vždycky přehází plány. V Debenhams jsem se zdržela 2,5h a místo původního záměru koupit si Too Faced konturovací paletku, jsem se rozhodla pořídit si make-up a hydratační krém od Benefitu. Jako velkou motivaci k dalším nákupům jsem dostala krásnou kosmetickou taštičku a poukaz na jednu věc ze Starbucksu zadarmo, jak už jste mohli vidět na mém instagramu. Více se o produktech rozepisovat nebudu, protože na blogu určitě bude recenze. 


To, že si koupím Sleek paletku jsem věděla, jen jsem nevěděla, které na míste propadnu. Bylo to velmi těžké rozhodování, vybírala jsem mezi All Night Long, což je krásná paletka ale doma už mám spousty podobných stínů, tak jsem nakonec sáhla po Oh So Special, kterou zná asi každý, protože v blogosféře je velmi oblíbená. Mě osobně nejvíce učarovaly ty dva stíny v druhé řadě zleva a ty broskvové/korálové, protože zatím žádný podobný stín nemám. Dál jsem zabrousila do prodejny Kiko, kde mě vesměs nic moc neoslovilo, ale tento stín jsem musela mít. Je to nádherná, tmavě modrá barva, která v sobě má třpytky všech barviček. Podle mě bude krásný přes celé víčko sám o sobě a jen ho ztratit po okrajích. 


V Lush na Oxford Street bylo tak strašně moc lidí, že jsem neměla sílu ani chuť vůbec něco vybírat a snažit se něco vybírat. Už jen takhle na tento šampon, abych se k němu dostala, jsem prakticky stála řadu. Nakonec jsem se rozhodla teda koupit si jen šampon, protože už mi ten den, kdy jsem tam byla, nebylo dobře a neměla jsem chuť se tam mezi lidma matlat sem tam.. 


Co by to bylo za nákupy, kdyby se tu neobjevilo nic z Primarku? Já jsem se teda kupodivu moc nerozjela, koupila jsem si tam pouze balení třech černých triček, jedno na doma, jedno na spaní a jedno na nošení a pouze 3 roztomilé "scrunchie" gumičky, které se mi strašně líbily a za libru.... neberte to. :D


Z tohoto kousku jsem nejvíce natěšená. Jsou to šaty, které jsem měla i ve wishlistu, značky DropDead. Jsou z tak příjemného materiálu, jsou krásné, jsou i relativně dlouhé (cca do 3/4 stehen) a vypadají krásně. Už teď je miluju, jsem z nich strašně nadšená a myslím, že tyhle šaty jsou prostě úplně já. Je to přesně ten můj "styl", který nosím nejraději. Z šatů mám zkrátka velikou radost, a až si nebudu pamatovat, kolik stály, tak budu mít radost největší, protože jsem za ně dala docela dost peněz. :D 


A ve Victorce jsem se také moc nevyřádila, ale koupila jsem si tam tyto krásné kalhotky. Vzhledem k tomu, že jsem tam byla už ke konci dne, to tam bylo řádně přehrabané a už tam toho ani moc nebylo, co by se líbilo mě a navíc halda lidí.. vzala jsem tyhle dvoje kalhotky a šla ke kase. No řekněte, nejsou boží? 


Já připravím ještě nějaké články, co se týkají mého výletu. Vy se zatím mějte se krásně a užijte si víkend! xx

5 komentářů:

  1. Tak se hlavne brzy uzdrav :) Jinak nakupy jsou moc pekne, tesim se na recenze Benefitu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se hlavne brzy uzdrav :) Jinak nakupy jsou moc pekne, tesim se na recenze Benefitu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se pěkně uzdrav,ty nemoce jsou teď všude! Já to také tak mám,většinou si vždy koupím to pro co jsem vůbec neměla v plánu jet! :D Ta paletka od Sleeku je krásná a jak řikáš ty první dva stíny jsou čarovné! :) No ty gatě jsou super!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka je nádherná,brzy se uzdrav:)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak v Londýne je teda naozaj veľký výber, tam človek zoženie hádam všetko! :D Krásne veci si si pokúpila :) Ja keď som tam bola, tak som mala čo robiť aby som neminula všetky peniaze! :DD
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger