13. ledna 2016

Šetření peněž nakupováním s PLNÁPENĚŽENKA.CZ

Zdravím vás všechny,
dnes tu pro vás mám připravený velmi zajímavý (doufám) článek, kde bych vám ráda představila web www.plnapenezenka.cz . Pro ty, kteří o tomto webu ještě neslyšeli toto bude možná velmi zajímavý článek, a pro ty, kteří o tomto webu slyšeli, si přečtou alespoň recenzi na Burt's Bees balzámky :)



 Jako první je jasné, že je nutné se zaregistrovat. Jen za registraci, jako vstupní bonus, dostanete 50 , což je do začátku super. Dále můžete 10 Kč získat za stažení lištičky PlnáPeněženka, což je už 60 Kč, to je super, ne? V nabídce máte několik skvělých obchodů, například můj oblíbený parfums.cz. Můžete vybírat i podle toho, kolik procent peněz se vám z nákupu vrátí, třeba právě ze zmíněného parfums se vám vrátí až 3%!

Samotný proces nakupování je úplně easy. V kategoriích jako je třeba elektro, domácnost, kosmetika nebo zdraví nebo móda a sport si nadete určitý obchod, v kterém byste chtěli nákup podniknout. Přes web plnapenezenka.cz na web vstoupíte, a už jen vybíráte. Jakmile si vyberete, přejdete k objednávce, která probíhá naprosto normálně, jako kdyby jste nakupovali normálně. Poté se vám přičte kredit x korun, podle procenta, které jsem před chvílí zmínila. Plná Peněženka vám vyplatí vaše odměny již od 1 Kč, pouze v případě, kdy máte na "kontě" svých odměn 50 Kč jako vstupní bonus, musíte nejdříve nasbírat 100 Kč, aby vám na váš účet byly odměny vyplaceny. 

V bodech celý proces jde asi takhle: 
1. Registrace na PlnaPenezenka.cz
2. Vstup do obchodu přes web Plné Peněženky
3. Nákup
4. Platba
5. Připsání peněz na váš účet na Plné Peněžence



A co ještě najdete skvělého na Plná Peněženka? Slevové kupony. A věřte mi, že těma nepohrdne nikdo! Takže nejen, že ušetříte, ale taky se vám určitá částka vrátí.. to zní jako z pohádky, vydělávat si nákupama, ne? :D 



... a šetřete s každým nákupem přes internet. :-)

A co jsem si koupila?
Našla jsem si obchod LookFantastic, z kterého jsem si objednala dva balzámky značky Burt's Bees. Určitě víte, že já mám pro balzámky nikdynekončící slabost, doma jich mám dobrých 20, dalších 20 po různých kabelkách nebo taškách, a neustále si něco dávám na pusu, obzvlášť v práci. Bez balzámku bych nepřežila ani jediný den, proto si vždy kupuji balzámky do zásoby. Teď jsem si koupila dva úžasné, cruelty free a veganské balzámky od značky Burt's Bees, která je hodně oblíbená hlavně u zahraničních blogerek.

Burt's Bees jsem tak nenáápadně okukovala v Londýně, ale nějak mi vypadlo si je pořídit, ale konečně jsem se k tomu dostala. Já si pořídila mangovou příchuť a granátové jablko, protože ovocné příchutě to je moje. Tyhle nádherně voní, přesně jak by jste mohli očekávat. Můj oblíbenec je ale mangový balzám, který voní o trošku více a sladšeji (existuje to slovo? :D) a silněji. Hydratace je skvělá, přijde mi, že vážně jsou rty jemnější po používání, což mi vyhovuje. Ačkoliv ani balzámek nemá zázračné léčící účinky jako třeba Carmex, tak si myslím, že pro hydrataci jsou super.

Výdrž je fajn, není to nic extra, vydrží na rtech maximálně 4 hodinky bych tak řekla, pokud nic nejíte. Ale já si i přesto oblíbila oba balzámky, protože když už na rtech jsou, jsou vážně příjemné a krásně voní. Granátové jablko má o trošku lepší výdrž, ale voní méně, jak jsem již zmiňovala. Určitě bych vám oba balzámky doporučila, pokud máte rádi různé balzámky na rty, ale neočekávejte zázračné účinky a výdrž. 

+
- vůně
- cena
- vegan a cruelty free produkt
- hydratace

- menší výdrž



Znáte web plnapenezenka.cz ? :-)

3 komentáře:

  1. Je to určitě super, ale mám takový špatný pocit, že by mě to donutilo nakupovat a utrácet ještě víc než teď :D, ale až budu mít v plánu nějaký větší nákup, určitě to využiju! :)

    Mám nový blog a budu ráda za každý komentář, či odběr přes GFC :) fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není jen pocit, i já jsem se založením účtu nakupovala nějak podezřele moc, že jsem si vydělala už skoro 200 Kč jen na nákupech :DDDD

      Vymazat
  2. Často jde více než cashbackem ušetřit pomocí slevového kupónu http://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger