27. prosince 2015

Pupa | I'm Matte ROSE NUDE

Krásnou neděli vám všem,
asi jste si všimli, že blogmas skončilo už ve čtvrtek a od té doby se tu žádný článek neobjevil, takže jsem jen chtěla říct, že od teď jede blog na svém klasickém režimu, to znamená nedělní články a snad nějaký článek i v průběhu školního týdne. Doufám, že jste všichni měli klidné, krásné Vánoce, že jste si je užili, že vám alespoň nějaký dárek přinesl radost a že dárek, který jste někomu nadělili, udělal radost jemu. Já si kupodivu Vánoce velmi užila, a pravděpodobně brzy upadnu do Vánočního kómatu, protože po těch kilech jídla, co jsem snědla to je nevyhnutelné.

Ale teď už k dnešnímu článku. Dnes tu pro vás mám připravenou recenzi na matnou tekutou rtěnku od značky Pupa, a musím říct, že jsem velmi nadšená, na to, že je to můj úplně první Pupa produkt, který jsem kdy vyzkoušela. Tekuté rtěnky i matné rtěnku jsou za poslední dobou velmi oblíbené a už snad není značka, která by nevyráběla matné rtěnky a podle mě to je super, já mám matné rtěnky nejraději a už si nedovedu život představit bez tekutých a  matných rtěnek. Pokud tedy sháníte nějaký tip na skvělou matnou rtěnku, čtěte dál :-)


Prvně něco k obalu.. Vidíte ten nádherný obal? Já jsem z něj úplně unešená, naprosto ho zbožňuji, protože je velmi originální a celkově velmi bytelný (už mi párkrát rtěnka spadla, ale přesto je jak nová :D) a vidíte tu pusinku? Ta je vlastně v odstínu rtěnky, protože tam je průhledná vrstva, no chápete, je těžké to vysvětlit, ale víte co myslím, ne? :D Co se týče ještě aplikátorku, ten je naprosto klasický, obyčejný jako u každé tekuté rtěnky nebo i lesky mají podobný aplikátorek. Rtěnka se s ním dobře aplikuje, není to nic extra, já raději používám rtěteček na kontury, protože je relativně těžké s ním udělat rovnou čáru, ale u tohoto odstínu to tolik nevadí, ale kdyby jste si pořídili nějaký výraznější odstín, vidět by to bylo a nemuselo by to být tak pěkné. 


Rtěnka je na rtech velmi příjemná, vůbec nedělá ten dojem zcvrklých rtů, nebo vysušených rtů, ale naopak. Přijde mi, jako bych ani na rtech nic neměla, lehce na to zapomínám, protože opravdu je to tak příjemná konzistence, že na rtech opravdu cítit není.

Já mám nádherný odstín Rose Nude 012, což je takový teplejší nude odstín, taková růžová, ale řekla bych taková "faded" růžová. Jednoznačně to je velmi unikátní, nádherný odstín, který jsem přesně potřebovala do své sbírky. 


Výdrž rtěnky je taková průměrná. Vydrží déle, než klasická rtěnka, ale aniž by na rtech bylo znát, že už jsem něco jedla nebo pila, vydrží takové 4 hodinky. Pití přežije úplně v klidu, ale jídlo je trošku horší, to rtěnka přežije maximálně jedno, a pak už se směrem od vnitřku rtů začne stahovat pryč. Bez jídla ale zvládne od rána do večera, jen s mírnýma úpravama jako třeba kontury rtů. 

Rtěnka je, řekla bych, mírně voděodolná, protože vydržela sprchu bez porušení. Ale odličování je úplně bez sebemenších problémů, normální micelárka si s rtěnkou v klidu poradí, aniž bych musela rty nějak extra dřít. 

Hodnocení: 5/5
K zakoupení ve spousty nádherných odstínech na parfums.cz 
Já vám rtěnku velmi doporučuji, určitě jí alespoň očíhněte, protože já jsem z ní velmi nadšená, a klidně bych si koupila další a další. Řekla bych, že co se kvality týče tak bych řekla, že se vyrovná matným tekutým rtěnkám od TheBalm ale i přesto, stále říkám, že nejlepší tekutá rtěnka co se výdrže týče je Lime Crime, která se zkrátka od rána do noci ze rtů nehne. Rtěnka je ideální na celodenní nošení, odstín to je velmi neutrální, klidně do školy, do práce, na party..kamkoliv, je prostě super, 

Dostali jste pod stromeček nějakou tekutou rtěnku?
Užili jste si Vánoce?

22 komentářů:

  1. Uzasny odstin, ja jsem s Vanocema velice spokojena. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to nádherný odstín ke každé příležitosti! :) To je dobře :)

      Vymazat
  2. Konkrétne som nedostala žiadnu ale pred Vianocami som si kúpila od Rimmelu Apocalypse.Je krásny ale naopak niesom s ním až taká spokojná pretože dosť málo vydrží na perách a samozrejme vždy sa mi otlačí na zuby a neviem ako je to možné pretože zo žiadnym iným rúžom sa mi to nestáva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :/ Zkus trik s prstem, aby se ti rtěnka obtiskla na prst a ne na zuby :) (prst si strč do pusy, pak ho jakoby rtama stiskni a tahej ven abys otřela vnitřek rtů :) )

      Vymazat
  3. Ešte si neskúšala nič z Pupa? Naprav to! :D ja som sa akosi do Pupy zamilovala a nedám na ňu dopustiť... Osobne som veľmi silný alergik a všetku dekoračku čo bola priamo na tvári (primer, foundation, korektor..) som si musela kupovať v lekárni, lebo inak by mi tvár sčervenala, zoschla... ale Pupa je úplne v pohode... rozhodne sa niekedy poď pozrieť do ich predajne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, určitě to není poslední produkt, který jsem si pořídila! :) Klidně mi něco doporuč, co bych si měla určitě koupit, nějaký ten tip určitě uvítám!

      Vymazat
  4. Tak ta je krásná, po té se musím podívat :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na ní, je vážně skvělá! Nebudeš litovat :)

      Vymazat
  5. Tak od PUPA nemam jeste naprosto nic :D ale vypada to krasne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle rtěnka je vážně úžasná, určitě jí doporučuju :)

      Vymazat
  6. Slyšela jsem jen chválu zatím, vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, vážně! I mě osobně tahle rtěnka překvapila, nečekala jsem, že by mohla být na rtech tak příjemná.. :)

      Vymazat
  7. Ja som dostala na Vianoce z Pupy taky lososovy ruz tiez strasne potesil :)
    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol:) tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi z něj taky tak nadšená, jako já z tohoto? :)

      Vymazat
  8. Baleni vypada nadherne a odstin jeste hezci!:))♥
    CAPTURING MY LIFE blog

    OdpovědětVymazat
  9. Žádnou tekutou rtěnku nemám, ale možná bych o tom mohla popřemýšlet, když ji tak chválíš :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny odtieň, máš to tu veľmi pekné a fotografie sú úžasné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! :) Takovéhle komentáře vždycky potěší!

      Vymazat
  11. To mi u lesků taky vadí :D Ale u tekutých rtěnek to je tak, že jakmile zaschnou, nejsou lepkavé a tudíž se vlasy nemají na co lepit :) Nebo alespoň tyhle matné rtěnky. Rty prostě jsou matné, nelepkavé a není na nich žádná vrstva jako u normální rtěnky.. :) Takže jestli to je jediný důvod, proč tě tyhle rtěnky odpuzují, tak zkus nějakou matnou rtěnku tekutou sama a uvidíš, že je to super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som s rúžmi od Pupy maximálne spokojná - cena-výkon podľa mňa na jednotku, no používam zatiaľ len klasické - tuhé, vysúvateľné. Tieto tekuté majú síce najlepšiu pigmentáciu ale nejak.... ma jednoducho nelákajú, hoci podobne ako ty, oceňujem obal.=) Možno aj preto "som proti" lebo jeden podobný mám od Sephory a ten má síce prekrásnu farbu ale inak je desný!Moju skúsenosť som obšírnejšie opísala v tomto článku, tak keď budeš mať čas, môžeš pozrieť =)
    http://bbsfashioninspiration.blogspot.sk/2015/10/my-beauty-diary-2.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger