15. listopadu 2015

BHCOSMETICS | EYEBROW PENCIL "BROW WIZ" DUPE

 Přeji vám všem krásnou neděli,
kdo by nechtěl mít krásné obočí jak z Instagramu? Bohužel docílit toho, aby obočí nevypadalo nepřirozeně, je velmi těžké a je nutné mít pořádnou tužku na obočí nebo stín na obočí. První faktor ve výběru je odstín, ten dělá všechno. Nedokážete si ani představit, jak komické může být to, mít obočí ve špatném, nepřirozeném odstínu. A pokud měníte barvu vlasů často, tak je to těžké vybrat něco neutrálního, co se bude hodit i k vašemu budoucímu odstínu. Já jsem musela vyzkoušet spousty produktů na obočí, abych našla právě tenhle, který je zatím můj nejoblíbenější. Je to automatická vysunovací tužka na obočí od bhCosmetics, takže pokud sháníte také něco na obočí, čtěte dál.

Automatické vysunování tužky je naprosto geniální, nechápu, že mi do teď nevadilo téměř neustále ořezávat normální tužky. Tohle je naprosto pohodlné, rychlé a prostě super. Jediné, co možná někomu může vadit je to, že tužka je zkosená tvarově a do obdélníčku, takže při používání je jasné, že se trošku ohobluje, ale toto řeším tím, že o ruku se snažím obdélníček zpátky vytvarovat. Nemusíte mít strach, že by to měnilo nějak měnit vaší rutinu, jde jen o to, že občas je nutné tužkou párkrát přes ruku nebo papír přetřít, aby se trošku hrany tužky naostřily, a mohly zase dělat super obočí. 



Tužku mám doma už několik měsíců (tuším, že dva?) , používám jí téměř denně a stále tam toho je spousty. To se mi u tužek moc nestává, takže jsem moc ráda, že jsem našla nějaký produkt na obočí, který nespotřebuji hned. Ačkoliv tužku používám zároveň se stínama na obočí, myslím si, že jako tužka sama o sobě je velmi super.

Výdrž je naprosto perfektní. Není voděodolná, ale přesto vydrží naprosto skvěle, celý den, a dokonce vydrží i v bazénu z 80% :D. Musím uznat ale, že mě velmi nadchlo to, že barva je vážně výrazná po celý den, což třeba u stínů na obočí se mi nestalo - tam zkrátka intenzita klesala s uplynulýma hodinama nošení. S tužkou se pracuje naprosto suprově, je taková měkčí, takže snadno klouže po kůži, ale zároveň když přetáhnete, tak se snadno smaže vatovou tyčinkou. Vážně super, s tužkou se úžasně pracuje a musím říct, že ze všech tužek co jsem kdy měla, je tahle naprosto nejlepší!

Hodnocení: 5/5
K zakoupení ve dvou odstínech na parfums.cz
Tužka mě neuvěřitelně baví, sedí mi dokonale, a to nejen svým "mechanismem" ale také odstínem, který je zkrátka pro mě naprostá bomba. Tužku bych vám všem doporučila, kdo máte hnědé, tmavší obočí a chcete ho třeba jen trošku vylepšit a nebo pro lidi jako já - krásné obočí vám matka příroda nenadělila, takže musíte používat kosmetiku. Já osobně bych si tuto tužku koupila znovu, a určitě koupím, ale v rámci blogerského života asi zkusím nějakou další. Myslím si, že na světě existuje lepší tužka na obočí, ale ne ve stejné cenové kategorii - zkrátka, kde seženete levnou, perfektní tužku na obočí?

Používáte nějaké produkty na obočí?

7 komentářů:

  1. Tužka vypadá skvěle, momentálně používám fix na obočí od Catrice. Ale zrovna dneska jsem vytáhla novou paletku od E-Style.

    Maru http://ultimatechic.blogspot.cz/2015/08/letni-trpyt-s-efektovymi-laky-dermacol.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fix mě hodně zaujal, taky bych ho hrozně chtěla zkusit! :)

      Vymazat
  2. Já mám ráda paletku na obočí od značky Collection. A momentálně zkouším i paletku od E-style. Často nosím i tužku grey od Uma cosmetics.

    OdpovědětVymazat
  3. wua, brala by som ju! ja používam väčšinou tiene na obočie a vosk :)

    OdpovědětVymazat
  4. hej presne! eyebrows on fleek sú základ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od přírody hodně tmavé obočí, takže tužky řešit nemusím. :D Hodně lidí si dokonce myslí, že je používám. :D Jinak jsi to moc hezky napsala :) Tužka vypadá zajímavě, jak má jiný tvar.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá veľmi zaujímavo, ešte som takýto ceruzku nevidela nikde :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger