11. října 2015

THEBALM | MEET MATT(E) HUGHES IN ADORING

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu pro vás mám článek, na který jsem se velmi dlouho těšila. Na mém instagramu nebo facebooku jste mohli vidět můj nejnovější rtěnkový úlovek, a tím není nikdo jiný, než Matt. TheBalm nedávno přišel na trh s tekutýma a hlavně matnýma rtěnkama. Určitě víte, že letos jsou tyhle rtěnky velkým hitem a několik (set) značek přišlo se svýma, a mezi nejoblíbenější a nejznámější jsou Anastasia Beverly Hills nebo Lime Crime. Já osobně mám doma jen Lime Crime Velvetine tekutou rtěnku v odstínu Wicked a nyní teda TheBalm a jejich Meet Matt(e) Hughes v odstínu Adoring. Pokud vás tato tekutá rtěna zajímá, čtěte dál. :)

Balení je zvykem u TheBalm mít za a) originální, za b) výstižné a za c) vtipné. A u téhle rtěnky tomu je přesně tak, pokud se kouknete sami na balení a název, určitě vás dostane stejně jako mě. Meet Matt(e) je perfektní název pro matnou rtěnku! Líbí se mi na obalu vše, není co vytknout. Co se týče ještě štětečku neboli aplikátorku, musím říct, že není až tak špatný, jak se zdá. dá se s ním relativně dobře malovat rty, ačkoliv by nebylo na škodu udělat špičku víc špičatou :D Pokud nepoužíváte konturovací tužku, budete bojovat s tím, aby kraje rtů byly rovné a zkrátka ostré. 

Odstíny téhle řady rtěnek jsou naprosto super, každý si vybere to své. Ačkoliv to není příliš mnoho odstínů, jsou to velmi nositelné a klasické odstíny, které se hodí do každodenního makeupu nebo do nějakého dramatičtějšího líčení. 


Dost mě překvapila zajímavá, jakási mentolová vůně. Ze začátku mě doslova odpuzovala, ale teď už jsem si na ní zvykla relativně dost, že jí prakticky nevnímám. Avšak pokud se na ní zaměřím, na rtech je celkem dlouho cítit - klidně tu hodinu dvě tam určitě je. Někomu tahle parfemace může vadit, já moc na parfemace nejsem, ale rychle si na ně zvykám, avšak chápu, že někdo by mohl třeba rtěnku vyhodit právě kvůli tomu. 

Nevědomky jsem vybrala odstín Adoring s tím, že to bude podzimní barva. No... je to téměř identický odstín s mou Lime Crime rtěnkou (viz fotka), a totálně jsem zírala, když jsem to zjistila. Vůbec mi nedošlo, že by to mohl být tentýž odstín. :D Nelituji toho, říkám si, že TheBalm budu moci nosit ve všední dny, a LC dny, kdy budu potřebovat tu výdrž, kterou mi TheBalm nenabízí. 


 Nafotila jsem i výdrž. Určitě víte, jak jsem si vždycky pochvalovala výdrž u Lime Crime rtěnky, tak u téhle nemohu říct, že bych byla stejně unešená jako u LC. Na fotce vidíte, co udělá dvě přetření kapesníčkem. Zkrátka, většinu rtěnky jsem bohužel utřela, a rozetřela na ruce, kdežto u LC rtěnky vidíte, že se téměř rtěnka nehla, pouze trošku barvy pustilo, ale oproti TheBalm to je minimum. Tahle výdrž mě velmi mrzí, protože jsem doufala, že budu TheBalm moci nahradit mého oblíbence LC. 

Abych výdrž přenesla do praktického života, dám vám příklad, co se mi stal. V březnu jsem byla v Londýně, a byla tam na koncertě, kde jsem měla tuhle rtěnku. Celý den - od rána do nějakých 2hodin ráno mi vydržela, s drobnýma úpravama pouze proto, že jsem pila. Kdežto TheBalm mi vydržel od rána pouze 5 hodin, a poté se začal rozpíjet, a později zkrátka nevypadala dobře. No, je to vlasně výdrží taková lepší rtěnka, ale není to úplně TOP. 

 Hodnocení: 3,5/5
 K zakoupení na parfums.cz
Musím říct, že si určitě koupím další, ale vím už, co od nich očekávat. Jak jsem již řekla, výdrž je zkrátka dost mizerná a rozhodně nenahradí mou, stále nejoblíbenější, Lime Crime Velvetine rtěnku. Jinak výběr barev je parádní, líbí se mi absolutně všechny odstíny, a určitě se nějaké barvy budou zamlouvat i vám. Pokud by jste se smířily s touhle výdrží, určitě budete na 100% spokojené. Brala bych to tak, že je to výdrží klasická rtěnka, s matným finishem, zkrátka, neočekávejte od toho tolik. 

Máte doma nějaké tekuté rtěnky?
Máte rády matný finish?

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Well, it doesn't really last on lips :( But you're right, the shade is perfect for fall!

      Vymazat
  2. Tekutou rtěnku žádnou nemám! Ale ten odstín je krásný.. Nějakou tekutou rtěnku si chci koupit :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě to je taková must have věc v kosmetické sbírce, i když asi raději nějakou jinou značku :)

      Vymazat
  3. Odstin je opravdu krasny, skoda, ze ta vydtz neni delsi :) Ja mam jednu tekutou rtenku od Rimmelu a ta je super a potom z nejake starsi limitky Essence a tou jsem byla take prijemne prekvapena :) Rada bych vyzkousela i nejakou od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny odstin. Moc se mi libi takove "krvave" rtenky :). Nedavno jsem si objednala nejake tekute rtenky. Sice levnejsi, ale tesim se, az je vyzkousim :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger