12. července 2015

Yves Saint Laurent | Touche Éclat Radiant Touch

 Krásnou neděli vám všem přeji,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na produkt z mého wishlistu, na luxusní korektor od Yves Saint Laurent. Tenhle korektor jsem viděla u zahraničních blogerek tolikrát, že jsem si řekla, že si musím zjistit více informací, a že bych ho ráda zkusila. Po chvíli hledání, asi 50ti recenzích a těžkého rozhodování a šetření jsem se rozhodla, že zainvestuji do korektoru, protože mě opravdu lákalo vyzkoušet nejen značku YSL samu o sobě, ale tenhle populární korektor, který mě velmi fascinoval.. A dnes, se tu v článku dočtete recenzi, abych vás třeba zlákala k nákupu také. 


Obal je luxusní, zde asi není moc co dodat, je prostě perfektní a není na něm jediná věc, co by se mi nelíbila. Pokud znáte kosmetiku YSL, určitě víte, že produkty od nich jsou většinou zlaté, minimalistické a velmi luxusní, a tento korektor na tom není o moc jinak. Korektor funguje na principu klikání, je to vlastně takové pero, na jehož konci je špuntík a na něj stačí 3x kliknout, a do štětečku se vylije produkt, který pak už aplikujete kam chcete. 


Odstíny korektoru jsou naprosto bezvadné, poprvé v životě se mi stalo to, že jsem se rozhodovala, jaký odstín si vezmu, a to, upřímně, se mi třeba v drogerii nikdy nestalo! :D Proto, si dovolím říct, že každá slečna si vybere ten pravý odstín. A pozor! Můj odstín (klasicky, ten nejsvětlejší), je dost hybrid - mohu ho používat když jsem bílá, ale i když jsem opálená. Za mě je tohle na jedničku!


Krytí sice není úplně silné, ale pokud vrstvíte, tak docílíte velmi slušného krytí (pro orientaci, krytí v jedné vrstvě na stupnici 1-10, kdy 10 je nejvíce, bych dala 5; a krytí ve více vrstvách bych ohodnotila jako 8). Díky tomu, že korektor má skvělý podtón, a prostě nevím ani jak to dělá, ale rozjasňuje, proto je perfektní třeba na kruhy pod očima - mě tak sedí perfektně, používám ho vlastně až moc, řekla bych.. Ale je to opravdu skvělý pomocník, protože je multifunkční!

Výdrž...ach, ta výdrž. Poprvé jsem zažila to, že se mi korektor pod očima neslívá do pórů, ani nedělá čárky, prostě drží od rána do večera, bez primeru, prostě úžasná výdrž. Sice bez zapudrování to je o malinko horší, že se třeba ztrácí nebo tak, ale při zapudrování opravdu perfektně drží. Perfektně! 

yves saint laurent
Hodnocení: 5/5
K zakoupení na parfums.cz

Asi si říkáte, že jsem se zamilovala do korektoru, a já vám to jen odkývám. Ano, opravdu jsem velmi spokojená s tímto korektorem, a rozhodně bych si ho koupila znovu. Je to podle mě perfektní pomocník pro každý den, ke každému looku a zkrátka ho všem moc doporučuji. Nebála bych se vůbec investovat do tohoto produktu, protože vám slibuji, že není chválený všemi na internetu pro nic za nic. Opravdu je to multifunkční kámoš, skladný, dá se nosit všude, a vždy udělá perfektní službu.

Udělaly jste si vy radost nějakým produktem z vašeho wishlistu v poslední době?

2 komentáře:

  1. Vypadá moc dobře, já bych chtěla vyzkoušet ten všemi chválený Maybelline Instant Age Rewind, škoda, že u nás stále není dostupný :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně zbožňuju parfémy YLR, hlavně Opium :) Je pravda, že jeho vůně hodně rychle vyprchá, ale přesto si ho jednou za pár let stejně zase koupím :) S tímhle korektorem zkušenost nemám, ale zdá se mi až moc drahý... V tomhle případě bych si koupila radši nějakou alternativu v drogérii a myslím, že výsledek by byl hodně podobný ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger