21. června 2015

THEBALM | PUT A LID ON IT EYELID PRIMER

Krásnou neděli vám všem!
Dnes tu pro vás mám článek, v kterém bych vám ráda představila primer od mé velmi oblíbené značky The Balm. Jak už možná dávno víte, The Balm patří mezi mé top produkty a doma už mám, řekla bych, slušnou sbírku kosmetiky právě od nich, od paletky až k řasence, a tentokrát nadešel čas vyzkoušet primer. Na zahraničních blozích je docela chválen, proto jsem se rozhodla, že ho také vyzkouším, vzhledem k tomu, že můj primer od Elfu je už téměř na dně, a už ani tolik nedrží, tak nadešel perfektní čas právě na to, vyzkoušet něco jiného. 

Balení. Ach, to balení. Nevím, jak to dělají, ale vždy se trefí do černého, co se týče výstižnosti, originality nebo prostě celkového provedení produktu. Myslím, že nikdy se tu neobjeví článek, který se týká The Balm produktu, kde bych nepěla ódy na jejich originalitu. Sami musíte uznat, že u tohoto produktu je název absolutně špičkový a hlavně výstižný. Nedokážu si představit lepší název pro primer pod oční stíny. Krabičky od The Balm si schovávám, protože prostě... vždyť víte, jsou skvělé, a tahle mě obzvlášť baví. Pokud znáte song "Put a Ring On It" určitě chápete ;)



Teď už ale k tomu, jaký produkt je. Produkt je průhledný "gel", který když se dotkne kůže, tak z něj je taková tekutá, jemná řekla bych, že spíše voda než gel, a na oku se chvíli tváří, že bude schnout sto let. Na oku sice neschne uplně extra rychle, ale ani pomalu, cca 2-3 minuty, což je doba, kdy si stihnu udělat obočí. Na druhou stranu, záleží také na tom, kolik produktu použijete. Zjistila jsem za dobu používání, že stačí úplně malinkato, protože větší vrstva déle schne a stíny se na něj blbě nanáší. 





Musím říct, že jsem byla velmi potěšena z toho, že tenhle primer vyzdvihne sytost stínů, ať už to jsou ty méně pigmentované světlé stíny, tak ale i černá je mnohem sytější a krásnější. Tohle je ten největší klad tohoto primeru, a musím říct, že já byla opravdu velmi nadšená, když jsem na to přišla. 

Co se týče výdrže - tak primer skutečně stín zafixuje na velmi dlouhou dobu, a stíny drží od rána do toho druhého. Díky konzistenci jsem se bála toho, že stíny se budou koncem dne usazovat a tvořit takové ty nepěkné čáry přes víčko. Nic takového se nekonalo a já jsem velmi ráda, že jsem se trefila do primeru, který mě perfektně vyhovuje. Stín mi skutečně drží od rána do druhého dne, bez mazání, ztráty intenzity atd. :)


Hodnocení: 4,5/5
K zakoupení na parfums.cz
Všem vám tenhle primer mohu jedině doporučit, mě opravdu potěšil nejen originálním obalem, ale i skvělými schopnostmi, které má. Pokud tedy sháníte primer, který není až tak drahý, který je perfektní, dlouho vydrží a s kterým budete spokojené, jděte do tohoto. Ano, vím že každému sedí jiné produkty, ale podle mě, tenhle primer sedne většině lidí. Přinejmenším stojí za to ho zkusit. Jak říkám, podle mě je tahle značka taková jistota, protože musím opravdu uznat že mě osobně sedl každý produkt od The Balm a tenhle produkt není výjmka. 

Jaký primer používáte?

2 komentáře:

  1. Och, vždy ma tu na produkty od the Balm lákaš, myslím, že už nebudem odolávať dlho! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Značka The Balm mě láká už dlouho, jejich obaly jsou pokaždé skvělé :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger