19. května 2015

THEBALM | WHAT'S YOUR TYPE? MASCARA

Krásné úterý vám všem,
o značce theBalm jste se tu mohli už hoodněkrát dočíst a pokud jste předchozí články četli a viděli, tak víte, že má láska k téhle značce roste čím dál víc a s každým produktem, který vyzkouším, se ujišťuji že tahle značka si mou lásku zaslouží. Tato značka si získala mé sympatie už při pořízení prvního produktu - což byla paletka očních stínů "The Rockstar Palette" aka Balm Jovi. od té doby jsem se o značku a její fylozofii začala zajímat trošku víc, a v této době jsem značce tak nějak propadla. Doma už mám slušnou sbírku produktů theBalm a hodlám sbírku rozšiřovat dál. Dnes tu mám pro vás recenzi na tuhle řasenku, při pohledu na jejíž kartáček budete váhat, jestli za to opravdu stojí. 

řasenka thebalm

Řasenky téhle značky mě vlastně tak nějak nezaujaly, ale když jsem na instagramu na jedné slečně viděla, jak nádherné, husté a dlouhé řasy jí vytvořila, rozhodla jsem se jí vyzkoušet taky, protože málokterá řasenka splňuje dvě kritéria - objem/hustota a prodloužení. A přesně z tohoto důvodu, jsem se rozhodla řasenku vyzkoušet, a z předchozí zkušenosti, kdy jsem byla nadšená z Balm Jovi paletky jsem tak trochu tušila, že se do této řasenky eventuelně zamiluju stejně jako do paletky. Ale teď se už vrhneme na trošku delší recenzi, abych vám vše důkladně popsala, protože tahle řasenka se nedá popsat v pár větách...takže jdeme na věc :)

Obal je takový normální, líbí se mi krabička, v které řasenka je, protože je na ní totiž super svalovec (viz. "the bodybuilder" název), který má pravděpodobně metaforicky zrcadlit řasy - vysoký, namakaný (svalnatý) a pohledný týpek, což jsou teoreticky vaše řasy. To zní dost divně co? No, v článku dále uvidíte, co tím myslím. Jinak samotná řasenka je čistě černá, s pár bílýma nápisama, což upřímně už zase tak esteticky "stylově" nepůsobí. Jako STATS jsou uvedené na obalu tři body : bold, massive, defined, což je vlastně to, co řasenka by měla splňovat.

Co se týče náplně, musím říct, že mě malinko mrzí to, že ke konci dne není tak černočerná jak k ránu. To je opravdu má jediná výtka, a ačkoliv to zase takový problém není, tak to ale není ani plus. Ačkoliv se řasenka nedrolí, drží jak přibitá, nemaže se, a vlastně se i dost těžko odličuje protože opravdu drží, právě díky tomuhle všemu by člověk odhadoval, že barva bude držet stejně jako samotný produkt. Každopádně to není moc velký problém a všimne si toho málokdo, spíše nikdo, kromě vás.

Oficiální popis : 
"A jaký je váš typ? TheBalm Bahama Mama What's Your Type? řasenka pro objem je pro každého, kdo touží po perfektním objemu řas. „Body Builder“ vaše řasy natočí a napumpuje je oslňujícím objemem, čímž okamžitě vykouzlí odvážné a definované řasy, které přitahují pozornost. Složení obohacené o vitamín E, panthenol a výtažky z bambusu poskytují řasám maximální péči. Ty jsou vyživené a méně se lámou. TheBalm Bahama Mama What's Your Type? řasenka  pro objem má speciálně tvarovaný kartáček pro optimální zahuštění a romantický look. Složení neobsahuje parabeny.


Účinky: 
dodává objem
natočí a pozdvihne
vyživuje
pečuje


Složení:
vitamín E, pantheon, výtažek z bambusu – vyživuje a zvláčňuje řasy"



V mých videích jste tuhle řasenku mohli několikrát vidět v akci, kde je vidět jak jednoduše se s ní manipuluje, že na kartáčku nezůstane té "černě" tolik a prostě je to naprosto ideální množství. Jinak je od řasenky slíbeno, že řasy natočí. S tím ale by neměl nikdo počítat, už jste viděli snad, že by se někdy řasy samy o sobě natočily, když nepoužijete kleštičky na řasy? Asi těžko, že?

Výsledek je velmi působivý. Musím říct, že když jsem používala sérum Realash na řasy, a tudíž mé řasy vypadaly jako umělé - nádherně dlouhé, husté, prostě jak z pohádky, tak v té době mi řasenka seděla nejlépe. Řasy mi dělala ještě delší, ještě hustší a vypadaly skutečně jak nalepené a spousty lidí se mě ptalo, zda je mám prodloužené, nebo nalepené. A to vše jen díky séru a řasence, prostě tohle kombo bylo perfektní a já nemám řasence co vytknout. Pokud máte poměrně husté a dlouhé řasy, tak věřte, že budou vypadat fenomenálně, a to i když si myslíte že je o tolik nevylepší. Ale chápu, že lidé, co mají od přírody takové řasy asi řasenky moc nepoužívají. No... každopádně, v současnosti, kdy řasy už tak husté ani dlouhé nemám, řasenka už není až tak perfektní jak dříve, ale to je asi právě tím, že žádná řasenka z řas neudělá prostě "řasy, co vypadají jako nalepovací řasy ale nejsou to nalepovací řasy". Teď řasenka krásně prodlouží, opravdu perfektně, a to obzvlášť spodní řasy. Už tolik nezahustí, i když pořád je to lepší výkon, než kterákoliv jiná řasenka. Proto se tenhle svalnatý krasavec rychle pasoval na post nejoblíbenější řasenka vůbec. 

EDIT : Na očích tuhle řasenku můžete vidět v některých z mých videí na Youtube


Hodnocení: 5/5
Nejen tuhle řasenku od značky theBalm zakoupíte na parfums.cz
Upřímně, řasenka asi nebude pro každého. Tento typ kartáčku vyhovuje velmi málo lidem (slečnám) a myslím si, že když normální řasenka s "normálním kartáčkem" (myšleno obvyklým kartáčkem), že obzvlášť tenhle kartáček bude všem hodně individuálně vyhovovat. Mě osobně velmi vyhovoval a jak jsem již zmiňovala, láska k téhle značce posílila. Tudíž, řasenku bych vám doporučila opravdu vyzkoušet, ovšem pouze pokud se vám chce dát tolik peněz za něco, co nevíte, jestli vám bude vyhovovat. Není to nejlevnější řasenka, to si musíme přiznat, ale přesto si myslím, že vzhledem k ceně by člověk měl alespoň nad koupí zapřemýšlet. Mě osobně řasenka prostě sedla, a je mi jasné, že kartáček nesedne všem, no...ale o tom jsem tu už mluvila.

Jaký typ kartáčku vám sedí nejvíce?

14 komentářů:

  1. Spíš krásné úterý :P :D
    já mám nejraději kartáček z řasenky Maybelline Colossal Volume :))

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omg...děkuju :DDD článek jsem psala v neděli a nedošlo mi, že ho budu sdílet až v úterý, a napsala jsem neděli a omg :D ups. Díky za upozornění :D :) Colossalka to je klasika prostě! :) Ten kartáček asi vyhovuje všem :)

      Vymazat
  2. Já mám nejraději umělé kartáčky, ale už jsem narazila na spoustu těch klasických, které mi udělaly takové řasy, až mi "spadla brada" :) Tento kartáček ve mě sice mnoho důvěry nevzbuzuje, ale jak říkám, mnohokrát jsem byla neskutečně překvapená i kartáčkem, který mi většinou nesedí, takže věřím, že i tato řasenka je fajn :) Snad si jím někdy udělám radost :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za zkoušku! :) Takové ty produkty, s kterýma si nejsme jisty, zda nám budou vyhovovat a pak nám vyrazí dech...takové produkty, ty jsou nejlepší! :)

      Vymazat
  3. Ten obal je boží :D
    http://dreammorebabe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ten obal je perfektný, ale ten kartáčik nie je nič pre mňa
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že bys mohla být třeba i překvapená, že by ti vyhovoval :)

      Vymazat
  5. Opět typicky originálné a suprový obal, na které už jsme od the Balm zvyklé!
    Já mám nejraději právě takovýto typ, někdy takový huňatější. Umělé silikonové kartáčky mi nikdy nesedly a vždy slepovaly.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Balm prostě vždycky ví, jaký obal udělat, aby byl zajímavý a originální :) To jsem ráda, že nejsem jediná, které plastové/silikonové kartáčky nijak extra nesedí, také mi hodně slepují řasy a málokdy se najdou řasenky, které mi vyhovují! :)

      Vymazat
  6. netušila jsem, že točíš i videa! :) já mám raději ty plastové kartáčky, ale měla jsem už pár oblíbenkyň i s takovýmto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už ano, už je i točím, ale jen občas, protože jsou časově dost náročné (stříhání, editace, atd) :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger