23. května 2015

THEBALM | SCHWING LIQUID EYELINER

Krásnou (upršenou, hnusnou) sobotu vám všem přeji,
možná jste si včera všimli, že žádný článek nepřibyl na blog. A hádejte, proč asi. Bylo tak hnusně venku, že se mi totálně nechtělo nic dělat, a když jsem přijela z práce, uplně vyřízená , odhodila jsem své tělo na postel, kde zůstalo ležet a jen příležitostně navštívilo koupelnu. Nevím, co tohle je za únavu, ale dost mě to štve. Je to, jako kdybych nedostala svou dávku hibernace, kterou jsem přesně potřebovala a teď budu čekat do zimy, než to budu moct dospat. No nic, dnes tu pro vás mám pokračování v krasojízdě - aneb dnes tu na nás čeká další super věc od theBalm, ovšem tentokrát to jsou tekuté oční linky tzv. "Schwing". Tak, a teď už jdeme na to. 


Obal je opět super, originální, stylový a navíc v klasickém balení, jako každé tekuté linky. Líbí se mi, že  je to vlastně úplně běžný obal, akorát stylovější. Na obale je zadek nějakého baseball hráče, a tři dámy které se kochají pěkným pozadím :D... No.. Přijde mi to jako super obal, a opět si myslím, že je perfektně promyšlený jak název, tak i právě tenhle obrázek. Líbí se mi navíc, že na obale nejsou jen "bílé holky", takže to působí mnohem více... mile? Prostě mám ráda, když najdu něco takovéhleho a obzvlášť na obale něčeho, jako jsou linky.


Oficiální popis zní: 
"TheBalm Schwing tekuté oční linky vykouzlí decentní líčení i pravý kočičí pohled! Speciální tekutá oční linka má aplikátor upravený do podoby fixu, se kterým je nanášení nejen snadné, ale hlavně naprosto přesné. TheBalm Schwing tekuté oční linky zvýrazní oči. Matný odstín tužky se hodí ke všem druhům líčení, ať už jde o běžný denní či večerní kouřový make-up. Zúžená špička dokáže vykreslit nenápadnou linii i odvážnou linku. Díky svému složení se nerozmazává, nedrolí se a na víčku rychle zasychá. Neobsahuje parabeny.

Účinky: 
precizně vykreslí linku
nerozmazává se
nedrolí se
má matný odstín
rychle zasychá
Jak aplikovat:
Špičku fixu přiložte k linii řas. Linku veďte z vnitřního koutku směrem k vnějšímu. "

Takže začneme tím, že precizně vykreslí linku. 100% souhlasím, není nic co by na tom nebyla pravda, protože jak je v popisu napsané, hrot linek vypadá jako fix a tudíž se s tím pracuje milinkrát lépe než s nějakým běžným štětečkem, jako mají běžné tekuté linky. Já jsem fixový člověk, a prakticky se neumím namalovat s tekutéma linkama, a proto jsem měla trochu strach, když jsem si linky objednávala, že s nima nebudu umět pracovat. Ale opravdu, přesně jak to stojí v popisu, tak díky tomu hrotu se s linkama pracuje úplně perfektně, a dá se vytvořit úúplně stejný look jako s fixou - tím myslím, že můžete vytvořit jak tenkou linku tak i tlustší, záleží pouze na tom, pod jakým úhledm fixu aplikujete.

Nerozmazává se - řeknu to asi takhle, při běžném nošení drží jako přibitá celý den, bez jediného drolení, bez rozmazání, prostě drží perfektně. Právě proto jsem si udělala i linky tímhle eyelinerem na koncert v Londýně, s tím, že mi budou skvěle držet i tam. No, v půlce koncertu jsem měla půlku obličeje černou. Nevím, jestli to bylo tím, že "pár" slz ukáplo, nebo potem, nebo čím ale prostě se mi tam nehorázně roztekly, a když jsem se viděla na záchodě, úplně jsem se lekla. :D Opravdu, doslova, lekla. Takže - na normální nošení ano, tam, kde je šance že se spotíte - v žádném případě! 

Matný odstín má, a je to paráda. V životě jsem neviděla lepší finish linek, než u tohoto eylineru a musím uznat, že jsem si vždycky říkala, že matné jsou nic moc ale nemohla jsem se mýlit víc. Opravdu to vypadá nádherně a já si tenhle finish naprosto naprosto zamilovala a vsadím se, že tenhle finish by okouzlil úplně všechny, i ty, kteří o tom pochybují. 

Rychle zasychá - ano, to rozhodně je pravda, a ne vždy to může být výhoda. Třeba když chvátáte, a uděláte šup šup a už máte linky, tak je to super, ale pokud máte třeba blbý den, nebo vám prostě zrovna ten den nejdou udělat linky (a všechny víme, že tyhle dny každá někdy máme!) tak je to nevýhoda, protože než stačíte trošku linky opravit, už jsou zaschlé a jde velmi špatně umazávat třeba kousíček té linky, protože už je to místo zaschlé a matné. V tomhle případě to je docela otrava, protože musíte to víčko/ to místo, které chcete umazat, pořádně drhnout, až je to místo trošku červené a to ne vždy je procházka růžovým sadem.


Hodnocení: 4/5
 4 právě za to, že se při zátěži rozmazávají 
K zakoupení za skvělou cenu na parfums.cz, a nebo tam můžete koupit i tužku na oči (ne tekuté linky ale opravdu tužku, a dokonce v různých barevných provedeních)

Tyhle tekuté linky bych vám všem rozhodně doporučila, pokud nemáte jako jedno z kritérií při vybírání tekutých linek voděodolnost. Opravdu stačí pár slz, hodně potu a linky už nedrží na svém místě, tak jak by měly. Ovšem, jak jsem už zmiňovala, na běžné používání jsou naprosto perfektní a není jediná věc, kterou bych jim mohla vytknout. Naprosto jsem se do linek zamilovala, a používám je pokaždé když vím, že budu mít běžný, nenamáhavý den a linky nebudou mít šanci se rozmazat. Takže pokud máte rády matné linky, které jsou opravdu super, tak jděte právě do těchto, rozhodně nebudete litovat!

Fix, nebo tekuté linky?
Jaké tekuté linky/fix používáte vy?

11 komentářů:

  1. Naprosto úžasné balení ti řeknu :)
    Já dávám přednost fixu. Nanáší se mi sním linka líp :)
    A z té únavy si nic nedělej :D mě příjde poslední dobou, že jsem taky strašně unavená. To bude asi tím škaredým počasím :/

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dávám stále přednost fixe, co se aplikace týče, ale tohle je jediná tekutá linka, kterou miluju :) Jinak, doufám, že to bude počasím, protože si přijdu absolutně bez energie, a chodím spát pořád hrozně brzo a stejně se cítím unavená :/ Ať už je léto!

      Vymazat
  2. Já mám The Balm ráda, mám od nich rozjasňovač, pudr a řasenku a jsem naprosto spokojená :) Já mám raději gelové oční linky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem s The Balm neuvěřitelně spokojená, a není produkt, který by mi nevyhovoval! A to jich mám doma požehnaně :)

      Vymazat
  3. tie obaly fakt nemajú chybu! ja mám radšej fix a vyhpvujú mi aj obyčajné od Essence :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s Essence skončila poté, co mi z řasenky vypadala polovina řas... :D :(

      Vymazat
  4. Balení mají fakt nádherné :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja pouzivam na linky taky nejradeji fixy, tyhle linky vypadaji moc dobre ale pro nesiku jako ja by asi nebylo moc dobre, kdyz by mi rychle zaschly :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger