17. května 2015

CRAZY RUMORS RASPBERRY SHERBET

Krásnou neděli vám všem přeji,
dneska tu pro vás mám recenzi na tenhle nejvoňavější balzám na rty na světě. Je to v současnosti jeden z nejoblíbenějších balzámků a pokud doma alespoň jeden máte, určitě chápete proč. 


Obal je super. Není na něm nic, co by mě zvedlo ze židle, ale líbí se mi, přijde mi super roztomilej a prostě super. Musím říct, že mi ale první otevírání dalo zabrat, protože jsem nechtěla obal hned zničit a prostě to šlo docela ztuha. Balení je běžné i v tom, že šroubujete aby vám balzám vyjel, takže vlastně klasický balzám. 

Když jsem poprvé na rty natřela tenhle balzám, byla jsem v sedmém nebi z vůně a chuti. Ano, přesně tak, i z chuti. Znáte takové ty voňavé balzámy, které prostě na rtech jsou cítit slaďounce ale když si rty olíznete - nic moc? No, tak přesně opakem je tenhle balzám, který po olíznutí je ještě lepší než samotná vůně. Musím uznat, že jsem se s něčím takovým setkala poprvé a první měsíc používání jsem bojovala s instinktem, který mi říkal "sněz to!", protože by mi balzám mizel ještě rychleji než normálně. 

Na rtech balzám drží dobré 4-5 hodin, což není nic extra, ale přitom jak voní, vám to bude stejně jedno protože budete muset si rty za tu dobu přetřít znovu tak 3x. No ale co víc, balzámem se dají řešit popraskané rty. A s tím jsem se dlouuho nesetkala, kromě Carmexu, že by mi nějaký balzám hojil rty. Tohle se mi stalo právě v Anglii, kdy jsem měla díky větru slušně rozpraskané rty, ale měla jsem tam jen právě tenhle balzám, a ten mé rty během dvou dnů zahojil. Takže hoodně slušný výkon, nemyslíte?  Jediné, co mi trošku vadí je to, jak rychle ubývá. Používám ho asi 2 měsíce a už jsem tak v půlce, a ačkoliv je díky tomu poznat jak moc balzám zbožňuji, trošku mě mrzí, že za chvíli se budeme muset rozloučit a já si budu muset pořídit jiný. 

Hodnocení : 5/5
Tenhle skvělý balzámek seženete na dekorativka.cz 
Crazy Rumors je velmi oblíbená značka balzámků na rty, obzvlášť u těch, kteří preferují cruelty free verzi. Musím říct, že jsem čekala mnohem horší výkon a tudíž jsem byla veelmi překvapená, že takovýhle balzámek, který působí spíš pěkně na vzhled než že by jste čekali, že zvládne ošetřovat rty, dokáže pečovat o rty téměř jako Carmex. Takže pokud uvažujete o nějakém balzámku od CR, určitě do něj jděte, myslím si, že litovat rozhodně nebudete.

Znáte Crazy Rumors?
Jakou příchuť balzámů na rty máte nejraději?

8 komentářů:

  1. Musím říct,že vypadá celekm dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. No já bych se bála že ho sním :D:D

    jinak bych tebe a tvé čtenářky chtěla pozvat na můj blog :) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla doma takový balzám - kamarádka mi ho přivezla z Ameriky už před x lety, a byl v obalu od Coca Coly. To tedy tenkrát ještě moc známé nebylo, takže to pro mě byl šílený hit, že mám doma něco extra cool a navíc z Ameriky. A ten balzám taky právě nádherně voněl a ještě líp chutnal, takže jak jsem se natřela, tak jsem to hned slízla a jela jsem na novo :D takže od té doby se tomu tak nějak vyhýbám, protože to je člověk z toho pak úplně jatej :D

    Ale tenhle má krásnej obal ♥

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé ten mám možná taky - to je ten Lip Smacker ne? Ten je taky chutný! :DD

      Vymazat
  4. Po tejto značke balzamov pokukujem už dlho a asi už ani dlho objednávke neodolám :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle balzámek je opravdu perfektní, určitě ho zkus, není až tolik drahý :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger