28. února 2015

TOP 4 RED LIPSTICKS

Krásnou sobotu vám přeji!
Včera jsem nepřidala klasický článek, jak jste zvyklí, neboli typickou recenzi na kosmetiku ale recept na veganský dort, takže jsem si řekla, že vás nepřipravím o článek, když nedávno tu bylo takové "ticho" a že vám sem hodím kratší článek, a tím bude srovnání - nebo spíše vypsání čtyř nejlepších červených rtěnek, které můžete jednoduše sehnat, ať už v drogerii nebo někde na internetu a hlavně za skvělou cenu. Vybrala jsem opravdu ty, které se lehko shání a které jsou nejlepší, protože hodně lidí si stěžuje že v drogeriích neseženou pořádnou červenou rtěnku, takže možná díky tomuhle článku najdete tu svoji.

Všechny rtěnky jsou prakticky matné, nebo semi-matné. Nejvíce matná rtěnka z těchto čtyř je právě Kate, a vlastně celá řada Rimmel by Kate je matná, což mi přijde perfektní, jelikož v drogerích téměř nemáte šanci na to, najít matnou rtěnku. 



Rimmel Lasting Finish by Kate - odstín 107
Co se týče téhle rtěnky, tak ta až do nedávna patřila k mým nej rtěnkám vůbec, myslím si, že odstín je naprosto unikátní, protože téměř v žádné drogerii neseženete tmavou červenou, která je matná, kvalitní, krásná a nevysušuje až tak extrémně. Podle mě, je tohle ta nejlepší rtěnka z drogerie, a to ani  trochu nepřeháním. 

Tahle rtěnka se mnou s přehledem dá až 5 hodin, když jím, piju, mluvím a prostě za normální aktivity, což si myslím že je slušná výdrž, na to, že je to rtěnka od Rimmelu a že je to drogerková rtěnka. Musím říct, že je to zároveň nejlepší rtěnka z téhle řady co se týče výdrže. Ostatní rtěnky z téhle řady se mnou nedají víc než 3-4 hodiny, ano není to velký rozdíl ale pokud jste v situaci, kde si rty nemůžete namalovat, i ta hodina dělá velké divy. Jediné, co mi trošku vadí, je, že rychle ubývá a já si brzy budu muset sehnat už další. Pokud by jste měly zájem, mohla bych sepsat článek spešl pouze na rtěnky z téhle řady Kate, mám doma 5 (dvě z toho jsou stejné) takže si myslím, že by mohl být celkem fajn a určitě i vy by jste ocenily článek o rtěnkách, které najdete v každé drogerii. Co na to říkáte?

Artdeco - Deep tango - odstín 13.05
Recenzi na tuhle rtěnku jsem psala, a myslím, že není už moc co k ní dodat. Tahle rtěnka je nádherná studená červená, která na rtech vypadá naprosto skvěle. Je to ten typ červené, která se hodí na party, na normální nošení, do práce, do školy, na rande....prostě kamkoliv. Je to nádherná univerzální červená, a myslím si, že by takovouhle měla mít doma každá slečna. Tahle rtěnka navíc má super výdrž, se mnou dá v pohodě 5 hodin, což si myslím, že je super. Obzvlášť na to, že rtěnka je celkem levná. Pokud tedy hledáte úžasnou červenou rtěnku, která je o něco kvalitnější než běžné drogerkové červené rtěnky (např. Essence rtěnky nebo Miss Sporty) tak určitě zkuste tuhle, protože je pořád v té levnější cenové relaci. Nenechte se zmást tím, že rtěnka není přímo z drogerií, takže "není tak levná", ale cenově je na tom stejně jako L'Oréal. 

Recenzi, kterou jsem napsala najdete zde.

Maybelline Color Sensational - odstín 527
Nádherná červená, úplně taková ta žhavá červená. To je přesně tahle rtěnka, která mi dělá společníka už asi třetím rokem. Už jí mám strašně málo, a pořád si jí "schovávám na lepší", protože mi je líto se s ní rozloučit. Tahle rtěnka byla od začátku mojí oblíbenkyní, je to moje první rudá rtěnka, kterou jsem si sama koupila. Musím říct, že tohle je taková moje nostalgická záležitost a já se nemůžu smířit s tím, že jí jednou budu muset vyhodit. Rtěnka je poměrně tuhá, takže jde hůř nanášet (možná to je stářím, pamatuji si, že ze začátku jsem tenhle problém neměla) ale nic, co by se nedalo zvládnout. Rtěnka nemá moc velkou výdrž, vydrží takový 3-4 hodinky, a to ještě když člověk méně jí a méně pije. No, není to ideální, ale já si myslím že ten odstín za to stojí.

L'Oréal Color Riche Pure Red - odstín Blake's
Nádherná matná červená, která je naprosto naprosto perfektní. Dostala jsem jí od kamarádky k Vánocům a od té doby se stala velmi rychle mojí oblíbenou rtěnkou. Přijde mi, že je to nekvalitnější drogerková rtěnka vůbec, protože její konzistence je perfektní, snadno se nanáší, pigmentace je perfektní, skvěle se s ní manipuluje a pod rtěnku navíc nemusím vůbec nosit konturku. Prostě paráda. Výdrž je ale ještě lepší, rekord je 7 hodin ale to jsem nejedla, pouze pila, pak už je rekord s (hodně) jídlem 5 hodin, což je podle mě fakt slušná výdrž. Díky tomu jakou má rtěnka konzistenci, není na rtech vůbec cítit, je hrozně přirozená (ta konzistence, ne barva :D) a na rtech prostě není skoro cítit. Ze všech 4 zmíněných rtěnek, tahle vysušuje nejméně. 


Hodnocení :
  • Rimmel Lasting Finish by Kate : 5/5
  • Artdeco : 4/5
  • Maybelline Color Sensational : 3,5/5
  • L'Oréal Color Riche : 5/5
Kde sehnat?
Rimmel
Artdeco
Maybelline
L'Oréal

Rtěnky jsem vybírala podle sebe, jsou to ty, které nosím nejvíce a které podle mě stojí za ty peníze, ačkoliv momentálně jsou skoro všechny (kromě Rimmel Kate) odloženy dozádu v šuplíku, díky Lime Crime Velvetine rtěnce, kterou absolutně zbožňuju. Ještě bych chtěla dodat, že opravdu všechny výše zmíněné rtěnky vysušují, takže pokud máte suché rty a nevydržíte bez balzámu několik hodin, rtěnky nejsou podle mě pro vás ty nejvhodnější. Musím říct, že já ačkoliv mám suché rty, tak ani s jednou rtěnkou nemám problém, ale radši vás na to upozorním. Rtěnky jsou opravdu všechny super, a jsou to ty nejlepší červené, jaké mám, a všem doporučuji je vyzkoušet nebo alespoň je někde v drogerii omrknout, protože si myslím, že si zaslouží více pozornosti než jakou mají teď. 

Jaká je vaše nejoblíbenější červená rtěnka?

16 komentářů:

  1. Nádherné odstíny. Já teď spíš používá lesky, protože mám suché rty a rtěnka na nich nevypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chce pořídit si nějaký pořádný hydratační balzám, který si dáš přes noc abys druhý den mohla s pýchou nosit nějakou krásnou rtěnku :) dříve jsem měla ten samý problém, ale díky Carmexu už můžu nosit jakékoliv rtěnky a kdykoliv :)

      Vymazat
  2. suhlasim s maybelline. Najkrajší červený ruž, aký poznám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel a L'oreal jsou taky moje oblibene cervene:))

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jednu jsem nezkousela. Rekla bych ze me cervena moc neslusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám Blake od L´oréal a Kate 107 od Rimmelu a jsou super. Hodně dobře vypadá i ta od Maybelline, na tu se musím podívat :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, no prostě... jsou perfektní, vybrala jsem vážně jen ty nejlepší :) jsem ráda, že někdo to má podobně že je spokojený s těma, co já :)

      Vymazat
  6. Those are all such gorgeous hues! You can never go wrong with a classic red lipstick :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vsechny vypadaji nadherne :-) Tu od Rimmel si budu muset poridit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger