12. listopadu 2014

TheBalm | Rockstar Palette Balm Jovi

Krásnou středu vám všem!
theBalm je poslední dobou velmi populární značka, hlavně díky svým originálním produktům. Určitě jste u spousty blogerek viděli alespoň jeden produkt téhle značky. Samozřejmě já nemůžu být pozadu, jako vždy, a musím vám představit tento skvost mezi paletkama. Dneska tu totiž pro vás mám recenzi, na kterou jsem se hrozně hrozně hrozně těšila a to hlavně proto, že dnes tu pro vás mám recenzi právě na paletku od značky theBalm a je to Balm Jovi paletka, která je naprosto dokonalá už od pohledu. Pokud vás zajímá, co se skrývá pod tímhle krásným obalem, tak čtěte dál..


Začnu obalem, jako vždy. Tady asi není třeba nic říkat, pokud vás tenhle obal nezaujal na první pohled, určitě lžete. Musím říct, že tohle je ten nejkrásnější kosmetický produkt, který vlastním, a že jich mám hodně. Myslím si, že tahle originální paletky - jako má theBalm, jen tak nenajdete. Když dovolíte, trochu se tu rozvášním. Myslím si, že ten celý koncept Rock'N'Rollu v kosmetice je skvělý, a přijde mi, že tohle je opravdu neuvěřitelně originální nápad. Například se koukněte na názvy stínů - která značka má tak skvěle vymyšlené názvy?! Myslím si, že theBalm si mě touhle paletkou získal opravdu hodně. Originální je i to super srdíčkové zrcátko, které na paletce je. Paletka funguje na magnetickém principu, takže se zavírá prakticky sama. Skvělá věc, kterou ocení hlavně ti, kteří cestují.

Líbí se mi i uspořádání paletky. To, že obsahuje jak matné stíny, tak i třpytivé a jak barevné tak i nude. Pod očníma stínama najdete rozjasňovač a tvářenku, a pod nimi jsou "rtěnky" nebo spíše balzámy, které se dají použít i na tvář jako tvářenka. Když vyjedete s touhle paletkou někam na dovču, a nejste moc na nudné líčení, dokonale si s ní pohrajete a každý den budete mít možnost rozbalit to s nějakým skvělým líčením!


Něco o theBalm :
"Zamilujete si nevšední retro obaly, vtipné názvy a úplně nejvíce vás nadchnou dokonalé výsledky. Kosmetika theBalm jde svým zaměřením napříč věkovými kategoriemi. Jak říká zakladatelka značky Marissa Shipman: „Mládí je stav vaší mysli a obsah vaší kosmetické taštičky“. Pokud ji naplníte výrobky theBalm, můžete si být jisti, že zvládnete mít svůj vzhled neustále pod kontrolou. Navíc s přidanou hodnotou - žádné testování na zvířatech, žádné přidané parabeny. V pestrobarevné nabídce theBalm najdete všechny přípravky potřebné k úpravě vzhledu. Od řasenek, lesků na rty, stínů a pudřenek až po multifunkční kosmetické sady. K nejprodávanějším patří rozjasňovač, zvýrazňovač a stíny v jednom theBalm Mary - Lou Manizer, paleta očních stínů se štětečkem theBalm Nude Tude, řasenka pro objem theBalm Cheater, tvářenka a oční stíny v jednom  theBalm DownBoy, odličovač očního make-upu theBalm Balms Away nebo tekuté oční linky theBalm Schwing. Nabídka je ale koncipovaná velmi komplexně, takže pod značkou theBalm najdete celou řadu dalších přípravků a pomůcek. Také máte rádi výrobky, které vám vyvolají úsměv na tváři už jenom svým vzhledem? U kosmetiky theBalm se neotřelý design pojí s mimořádnou kvalitou a nadstandardní kreativitou. Množství různých barev a skvělých receptur z vás udělá umělkyni a z vašeho obličeje to nejlepší plátno! "


Pigmentace všech stínů je perfektní, jediný stín, který mi přijde trošku slaběji pigmentovaný je Third Eye Blinded, což je broskvovo růžový stín s třpytkama. Jinak jsou všechny stíny opravdu perfektní a vůbec nemusíte štětečkem jezdit přes produkt víc jak 2x, protože to není třeba. I když to může znít divně, všechny produkty jsou sice pigmentovaný skvěle, ale některé víc a některé míň. Tím myslím, že třeba u rem stínu se třpytky hůře nanáší, kdežto u Lead Zeppelin se třpytky skoro samy dostanou na štětec. Jinak nejlépe pigmentovaný stín je Presto, matná hnědá barva, kterou moc ráda používám na ztrácení.

 Teď bych vám ráda ukázala mé tři nejoblíbenější stíny, které podle mě jsou z téhle paletky naprosto nejlepší a které používám nejčastěji. První je Blink 1982, což je taková studená růžovo červená barva, se stříbrnýma třpytkama. Na očích se tváří docela neutrálně a netřpytí se tolik, jako třeba na slunci. Nejkrásněji vypadá na přímém světle, kdy háže takové růžové a stříbrné odlesky a vypadá to opravdu moc pěkně.



Druhý stín je The Stroke, což je černá s modrými třpytkami. Myslím, že by jste ten stín museli vidět, aby jste pochopili jeho krásu. Je to opravdu dokonalý odstín a na očích vypadá úžasně! Ven jsem ho zatím teda provětrala jen asi 2x, ale je to můj nejoblíbenější tmavý stín, který doma mám. 


Last but not least Alice Copper, což je taková měděná, červená barva. Je to moje nejoblíbenější barva z téhle paletky a to proto, že na očích vypadá rudě, když se smíchá s tmavší barvou - třeba tmavě hnědou. Myslím si, že tahle barva se dokonale povedla, protože jsem nikde neviděla podobný odstín nebo podobný typ stínu. Jako určitě jsem viděla měděnou, červenou, ale ne takhle krásnou. Obzvlášť tento stín je výrazný díky svým třpytkám, které pak nevytváří unavený dojem.


Rozjasňovač Disco Disco je taková nádherná barva, která je jako stvořená na rozjasňování vnitřních koutků. Každopádně i na tváři samozřejmě vypadá luxusně, hlavně proto, se se lehce rozmazává a tak nedělá na lícních kostích ty ostré přechody. Pop Pop tvářenka je broskvová barvička, s lehkým třpytem, která naprosto skvěle vypadá k nude líčení. Myslím si, že tento odstín tvářenky je jeden z mála, který vypadá přirozeně ale zároveň úžasně.

Rtěnky / balzámky Milly a Vanilly.. Tak tady - tohle je pecka. Musím vám říct, že do Milly jsem se zamilovala prakticky hned, co jsem jí vyzkoušela. Je to krásný odstín, takový, že asi někomu se bude zdát na rtech tmavý ale na mých rtech je to přesně ten odstín "jako moje rty ale hezčí". 


Tady ještě přikládám fotku Milly na rtech, jak vidíte, jak jsem říkala, je to přesně ten typ rtěnky "moje rty ale hezčí". Tenhle odstín používám poslední dobou dost často, hlavně do školy. Je to taková nevýrazná barva, která ale vykouzlí krásné rty, protože je jakoby barevně sjednotí a prostě vypadá skvěle. 

Na závěr jen řeknu, že paletku všem moc doporučuji a rozhodně si myslím, že vlastnit tuto paletku se vyplatí, protože tam je opravdu plno produktů, které se využijí denně, a produkty jsou velmi kvalitní. Opravdu se vyplatí, připlatit si trošku více - tahle paletka je prostě skvost a dokonce silně konkuruje mojí milovaný Naked 2, kterou používám momentálně o dost méně, než Balm Jovi.

 Hodnocení: 100/10

Paletku seženete na parfums.cz , kde mimochodem seženete spoustu věcí od theBalm, které podle mě všechny do jednoho rozhodně stojí za vyzkoušení. 

Máte zkušenosti s theBalm?
Líbí se vám když má nějaký produkt takhle výrazný obal?

7 komentářů:

  1. Paletka je krásná, pořád o ní uvažuju, ale paletek už mám tolik, že už asi žádnou další nepotřebuju. Navíc já jsem rockerka, takže už jenom kvůli těm názvům a designu bych jí měla mít :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá nádherně, líbí se mi ty názvy :D a ten design..co víc si přát.. :D

    janebeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný obal! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. I have been totally lusting after this palette. It looks so so gorgeous!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. O môj bože! Tak toto je hádam najkrajšia paletka akú kedy The Balm vytvoril... Asi som sa zamilovala <3

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, slintám! :D ta je vážně dokonalá :)

    Lesk na zuby???

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger