12. října 2014

THE BIG BOOM BY ASTOR

Krásnou neděli vám všem!
Kéž by bylo počasí jako dnes alespoň do konce září. Dneska tu mám recenzi na řasenku od Astoru, kterou jsem si už poměrně dávno dostala od mamky, ale bála se jí začít používat, protože jak víte, Astor produkty mi poslední dobou téměř vůbec nesedly. A tak jsem se bála toho, že tato řasenka nebude výjmkou a sedět mi nebude i ona. Ale naštěstí mi opravdu skvěle vyhovuje, a já se do ní zamilovala. I přesto, že jsem se začátku byla opravdu na vážkách, jestli nemám řasenku vyhodit, jsem se rozhodla dát jí ještě jednu šanci a teď je to můj téměř každodenní parťák.

Balení je naprosto boží, strašně se mi líbí kombinace zlaté a černé. Řasenka je na můj vkus ale příliš tlustý, takový moc objemný. Což při běžném používání sice nevadí, ale mě vadí s touhle řasenkou cestovat, protože i když je to jen řasenka, mám radši menší obaly. Trošku mi i vadí ale tento velký obal i při aplikaci, protože se špatně drží v ruce, při aplikaci hlavně na levém oku. díky tomu jak je řasenka na konci zakončená.

- Komická vložka k řasence, nepatří to k recenzi, je to jen příběh co se k ní váže.. :D - 
K téhle řasence se vlastně váže i takový vtipný příběh.. Asi před měsícem jsem jela s mamkou do Brna, jen na otočku, kdy jsme se u příbuzných měly stavět a na chvíli se i zdržet. Jelikož jsem se nemalovala před výletem, ani v autě (protože v autě se prostě neumím namalovat) tak jsem se rozhodla že se namaluji tam. Šla jsem tedy do koupelny a že si udělám ty řasy a odložila jsem si řasenku na takovou poličku a nevšimla si, že už tam ta samá leží, takže jsem se rozhodovala, která to je.. No a nakonec jsem vzala tu špatnou, a víte jak jsem to poznala? Doma jsem přišla na to, že na spodní části je napsáno "vysychá" :-D Takže jsem volala k příbuzným, že jsem omylem vzala řasenku od nich, takže mi tu mojí musela teta poslat poštou... :-D :-D Nevím proč vám to říkám, jen mi to přijde jako taková pohádka k týhle řasence.. 

Co se týče kartáčku, ten je, řekla bych, docela monstrózní. Nebo ani ne tak monstrozní, je prostě velký - větší, než na které jsem zvyklá a musím uznat, že jsem se chvíli musela "učit" s ním pracovat tak, abych si vůbec nařasila řasy ve vnitřním koutku oka. Jsem zvyklá pracovat především s menšími kartáčky, nebo prostě kartáčky, co jsou menší než je tenhle a trošku mi trvalo než jsem na oku vytvořila celkem pěkné řasy. Tím chci říct, že pokud se rozhodnete řasenku vyzkoušet, a nevyjde vám na poprvé to aby jste si hezky řasy nařasily, trénujte to víckrát, protože mě to trvalo asi týden.. :-) 


Řasenka udělá řasy opravdu krásné a v téhle době, kdy používám zároveň sérum, musím říct že jsem snad nikdy neměla hezčí řasy. Když si "nařasím" řasy, tak je mám dokonale dlouhé, poměrně zahuštěné ale hlavně natočené. Málo která řasenka mi sedne natolik, abych řekla, že mi řasy i natočí. Ani trochu nežmolkuje, což je taky vzácnost, na kterou v drogerii opravdu málokdy narazíte, jestli vůbec. Upřímně jsem očekávala, že bude žmolkovatět takže mě tohle velmi mile překvapilo. Navíc, řasenka téměř neopadává - pouze pokud jí máte 14 hodin a více, což mi přijde taky dobrý výkon, na drogerkovou řasenku. Já mám často problém u řasenek, že mi spodní řasy hodně opadávají a pak pod nima mám takový "nános" černých teček, takže tohle pro mě byla skvělá změna. Ani se mi neobtiskávala tahle řasenka na horní víčko, což je taky skvělý, vzhledem k délce mých řas v současnosti.

Co o řasence říkají?
Nechte své řasy více prokouknout a dejte jim prostor díky této jedinečné řasence kosmetické značky Astor! Vyzkoušejte novou kolekci řasenek Big & Beautiful Boom!, která vám nabízí přesně ty řasenky, které potřebujete pro své pohodlí.
Řasenka Astor Big & Beautiful Boom! Volume až 10x zvětší požadovaný objem. Obsahuje exkluzivní kartáček, který umí kouzelně oddělit jednotlivou řasu a přitom na ni netvořit žmolky. Díky posílenému kolagenu jsou řasy zpevněné a objemné. Výsledkem jsou hustší, silnější a plnější řasy již po první aplikaci. Je vhodná pro nositelky kontaktních čoček. Oftalmologicky testováno.

Účinky:

10x zvětšený objem řas

oddělené řasy
netvoří žmolky
silné, plné řasy
kolagen – poskytuje řasám silnější objem

Řasenka slibuje 10x zvětšený objem řas, oddělené řasy, bez žmolků, a černočerný odstín. Kdybych měla být hodně zlá, řeknu vám, že to zas tak horký nebude. Je pravda, že žmolky nemám po aplikaci řasenky vůbec, oddělené řasy mám jakž takž - mám docela husté řasy takže v tomhle nemám problém u téměř žádné řasenky, ale 10x zvětšený objem je hodně přehnaný. Objem řas to rozhodně zvětší, ale prostě ne 10x.. :-D A černočerný odstín - s tím nesouhlasím, jediná řasenka kterou jsem kdy zkusila a měla černočerný odstín byla řasenka od Lancome. Takže ve finále splňuje polovinu věcí, co slibuje. Já jsem si asi "zvykla" na přehnané sliby od kosmetických značek, jen mi trošku vadí to, 

Hodnocení : 5/5
Takže na závěr - řasenku bych vám všem určitě doporučila, dělá vážně krásné řasy, ale co je hlavní - neslepuje a nežmolkovatí. Myslím si, že tahle řasenka rozhodně patří mezi ty nejlepší drogerkové řasenky, nebo alespoň podle mě, protože u mě se teda ze všech řasenek udržela nejdéle. Navíc, mi přijde jako super věc to, že vydrží i když jsem v práci, a tečou mi třeba kapky potu - většina řasenek se rozteče ale tahle ne, takže za to dávám veliké plus! Řasenku bych si znovu koupila, ale momentálně mám doma na vyzkoušení asi 5 dalších řasenek, takže se k ní znovu už asi nedostanu. 
Řasenku seženete na parfums.cz

Znáte tuhle řasenku?
Také vám vadí velké balení u produktů?

6 komentářů:

  1. Tahle řasenka mi neuvěřitelně slepuje řasy a taky se mi obtiskává na víčka :(

    Janina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, to je škoda :( já si jí vážně oblíbila.. no je vidět že každýmu vyhovuje jiný produkt :)

      Vymazat
  2. řasenka mě vyhovuje ale je pravda že má moc velký kartáček a nanáší hodně barvy na ten kartáček :) jinak je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Túto riasenku som kedysi mala aj ja a nemôžem na ňu povedať nič zlé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja túto riasenku už nejakú tú dobu testujem, ale neviem jej prísť na chuť. Kefka je obrovská a ešte sa mi fakt nestalo, aby som produkt nemala na viečku :/ ,

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger