30. září 2014

THE BEST OF BIO BY SALOOS

Zdravím vás,
dnes tu pro vás mám takové shrnutí mých oblíbených BIO produktů a vše to bude od značky Saloos. Pro bio kosmetiku mám slabost, doma jí máme opravdu tuny a tuny a tuny. Jedno takové shrnutí jsem psala už před rokem, ale postupem času jsem tedy chtěla udělat takový update, kde bych vám řekla mé postřehy a své oblíbence. Některé produkty momentálně nemám doma a tak fotku nahradím obrázkem z internetu, snad mi to tedy prominete. Musím vám prozradit tajemství - zatahněte mě do drogerky a řekněte mi ať si vyberu cokoliv v bio kvalitě a já se radostí rozbrečím. Ano, takovou mám já radost z bio kosmetiky. A víte proč? Protože ať mám ekzém, pupínky, nějaké kožní problémy nebo tak - řeším to bio kosmetikou a vždy (ano, vždy, 10 z 10ti případů potvrzeno že bio kosmetika mi vždy zabere)  se mohu spolehnout na to, že když sáhnu například po krému, že mi pleť krásně bude hydratovat a žádný ekzém se mi z ní neudělá.

Tyto produkty jsou mé oblíbené, a je to většina už z minulýho článku. Tahle (ne)kreativita se mě drží už od té doby, co jsem si zamilovala tyto produkty a vždy v drogerii místo po tom, abych sahla po něčem novým, šahám pořád po stejných produktech. No jo, prostě to berte tak, jakože tohle jsou dle mého názoru TOP produkty od téhle značky. 


Úplně na začátku bych chtěla říct něco málo o značce Saloos. Určitě jí někdo z vás zná, například z drogerií DM nebo z nějakého bio obchodu. Ten, kdo jí ale nezná, tak si může přečíst pár informací o značce. 


"Kosmetika Saloos | Od roku 1993 se značka Saloos vypracovala na největšího výrobce přírodní certifikované kosmetiky v České republice. Výrobky Saloos obsahují nejvyšší podíl čistě přírodních látek. Jsou bez parfemací, barviv a konzervantů. Veškeré výrobky jsou vhodné pro všechny typy pleti a nevyvolávají alergické reakce. V nabídce značky Saloos najdete masážní a tělové oleje, které jsou vynikající i pro miminka, odličovací přípravky, pleťové vody a také novinku Saloos Bio Karité, což jsou balzámy na tělo, které obsahují výtažky z bio bambuckého másla." - z webu parfums.cz

RTY

  • 100% babucké máslo
Podle mě je naprosto nejlepší v době alergií a rýmy. Nevíte, a asi ani nedokážete si představit co to je za bolest když člověk má rýmu 10měsíců v roce a z toho 6 měsíců alergii. Je to neuvěřitelná bolest a nos už je odřený jen z principu. A v tom případě je ideální právě tento balzám, který nos krásně zjemní, zabrání takovému tomu "zarudnutí" na špičce nosu a ne že by zrovna zahojil nos, ale zabrání tomu, aby se odřel ještě víc, než je. A pravidelným a častým používáním se nos krásně zahojí a rychlostí blesku!

Tento balzám je naprostá jednička mezi všemi možnými balzámy. Používám ho už pravidelně asi 3 roky a musím říct, že jsem opravdu moc moc moc moc spokojená. Až je mi to trapný, pořád nakupovat ten samý balzám pořád dokola. Momentálně mám dva - jeden ve škole a jeden doma. A ještě bych potřebovala třetí do kabelky. Tenhle balzám je opravdu skvělý, používám ho denně, především na noc a ráno mam tak heboučký rty, že mám tendenci si jazykem pořád přes rty přejíždět. A možná díky tomuhle balzámku se držím dál od oparů, protože za tu dobu, co balzám používám, jsem neměla ani jeden opar (ťuk ťuk, radši to ale zaklepu).

vyberte si svůj bio balzám na rty zde

TĚLO

Naprostá pecka obzvlášť v létě. Pokud se rády sluníte hodiny na sluníčku, nebo nedejbože celé dny, pleť dostává doooost brutálně zabrat, tak tohle je naprostý zachránce. Já jsem se v Egyptě mazala právě tímto - a na vlastně celé prázdniny jsem spotřebovala dva tyhle krasavce a to při každodenním mazání. Musím vám teda říct, že mi opálení vydrželo mnohem déle než mamce a tak jsem se jí musela posmívat s tím, že si prostě umím vybrat produkty na dovolenou. Na začátku září jsem si koupila třetí balení a už teď mám skoro vypotřebováno (viz. fotka) a to se mažu asi tak obden, podle toho, kdy si na to vzpomenu. Bohužel mě trošku naštvalo, že mi produkt přišel v krabičce už takhle nahatej, a "etiketa" se válela v povzdálí.. no ale nevadí, produktu to na kvalitě neubírá.

                    
Naprosto dokonalý sprchový olej a naprosto dokonale vonící...jenže se musíte snažit vypotřebovat do co nejdřív. Já ho nechala stát ve sprše než jsme odjely na dovolenou, a po tom co jsme se vrátily, se v sprcháči koupala miliarda mravenců a ze sprchy jsme měly takové mraveniště.. Protože je tenhle sprcháč sladký, opravdu ty potvůrky přiláká. Proto, pokud si produkt pořídíte, si ho pokaždé zvenku opláchněte a snažte se do co nejdříve vypotřebovat, protože pak vám takhle zbytečně mravenci zničí požitek z dokonale voňavého sprcháče.. :(
  • Holicí olej
Teď budu možná trošku sprostá ale kam se serou Gillete holící pěny a já nevím co. Ani si nedokážu představit, že bych používala jiný. Tenhle jsem si opravdu zamilovala a budu ho kupovat dál a dál a dál a asi ho nebudu nikdy měnit, protože je opravdu neuvěřitelně boží. Nohy nemám vůbec suché po holení, mám je hezky jemné a takové ty tečky po holení? Opravdu jen minimálně. Myslím si, že tenhle olej je boží dar. Navíc, žiletka pak hezky klouže po noze a to celkem urychluje celý proces holení.


kokosový olej - k zakoupení zde
sprchový olej - k zakoupení zde
holicí olej - k zakoupení zde                                                                                                                                                   

OBLIČEJ

Obzvlášť pleťovou vodu - pokud chcete mít opravdu perfektně vyčištěnou pleť, dejte na mě. Tuhle sadu jsem dostala loni k Vánocům od babičky, kdy jsem jí donutila mi jí koupit protože jsem jí básnila o tomhle super Tea Tree produktu. Já měla tedy všechny, a momentálně dopoužívávám tuhle pleťovou vodu, protože mám doma ještě tak 4 balení pleťových vod a snažím se je rychle ozkoušet a pak rychle psát recenze. No, takže musím říct, že tahle pleťová voda dokáže i zastat funkci odličováku. Sice ne úplně, není to tak ideální, ale produkt prostě můžete vzít místo vody a odličováku a přitom se odlíčíte a vyčistíte pleť v jednom. Voděodolná řasenka a tužka na obočí ale odlíčit jde hoodně ztuha, takže na to pozor.. 


Používáte bio kosmetiku?
Znáte značku Saloos?

6 komentářů:

  1. Saloos zbožňuji! Především jejich bio oleje (mezi mé nej patří dýňový, konopný, rakytník), pak balzám na nehty, tělové oleje a mnoho dalšího. Dost jsi mě nahlodala si pořídit ten balzám na rty. Ten jsem ještě nezkoušela :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky Saloos zbožňuji, opravdu ulítávám na těch jejich olejíčkách :D :) balzám na nehty jsem zase nezkoušela já, tak to budu muset vyzkoušet! díky za tip!

      Vymazat
  2. Já také fandím bio kosmetice a značku Saloos mám moc ráda, jejich odličovací oleje nemají chybu. Aktuálně od nich ještě vlastním kokosový olej, pleťový olej a to bambucké máslo :)

    Souboj řasenek: L´oréal vs. Maybelline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odličovací olej mě ani jeden nijak nenadchl, bohužel :/ kokosový olej je super :)

      Vymazat
  3. Asi vyzkousim balzam na rty a ten Saten na holeni. A jeste vaham nad arganovym olejem, pridavat kapku do sveho kremu jako zazrak proti vraskam. Mam moc rada sprchovy olej Intimia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji balzám i ten olej na holení :) arganový olej určitě bude super, hodně lidí ho pravidelně používá! Brzy budu mít na blogu i recenzi na arganovou masku na vlasy :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger