23. července 2014

Astor | Seduction Codes

Hezkou středu vám všem.
Dneska tu pro vás mám článek, o takovým mým objevu mezi řasenkama. Je to řasenka Seduction Codes, která patří mezi "mláďata" mezi řasenkama. Možná znáte už verzi jedna, prakticky tu samou řasenku, jen ve zlatém obalu a s kartáčkem ve tvaru přesýpacích hodin. Upřímně, Astor mě moc nebere, od té doby, co jsem dostala slevový kupon na tuto značku a já nakoupila za spoustu peněz, a 90% věcí (hlavně stíny!) mě zklamaly. Proto jsem se bála, že i tahle řasenka bude zklamání, protože se mi zdál její kartáček hodně hustý a přišlo mi, že řasy nemůže prostě zahustit a natočit. 

Začnu tedy balením. Barva je taková bronzová, řekla bych, a moc mě tahle barva nikdy nebrala. Samozřejmě balení je to poslední, na čem u těchto produktů záleží, ale stejně si myslím, že vždycky vždycky vždycky bude obal jeden z hlavních faktorů. No uznejme, všechny..když procházíme v drogerii kolem regálu, zastavíme se spíše u nějakého barevného, crazy produktu nebo u černého balení na kterém není nic výrazného? :D Pokud jste jak já, rozhodně se zastavíte u toho barevného. Je to prostě běžné, hledět na obal... ale o tom někdy jindy :) Mě se tenhle obal celkem líbí, připomíná mi řasenku, kterou jsem snad před sto lety měla, od Maybelline, na které byla krajka. Na téhle je také krajka a zároveň potisk, který nevím k čemu bych přirovnala. Jediná snad drobná vada je to, že je tam tento potisk nalepený, a kraje se mají tendenci odlepovat. Já to přelepila izolepou, ale ze začátku mi to trošku vadilo..

Kartáček jak vidíte na fotce, je mírně prohnutý, hodně huňatý a ještě ke všemu obří. :D Co víc si od kartáčku můžete přát, že? Upřímně, mě ten kartáček hodně děsil. Děsil mě do té doby, než jsem ho poprvé použila. V tu chvíli jsem úplně nadšeně říkala sama sobě, že konečně nějaká řasenka, která mi udělá krásné řasy! Mě tenhle obří kartáček připomíná tu fialovou řasenku od Miss Sporty, tu, která neuvěřitelně řasy slepuje a dělá cucky...no tohle je přesný opak. Kartáček mě zkrátka překvapil, takže vy, které máte strach z obřích kartáčků, prubněte to, mě kartáček moc vyhovuje a věřím, že vyhovovat i vám.



Jak vidíte tady na fotce, já žádné řasy od přírody nemám. Málo která řasenka mi sedne tak, aby mi začernila všechny řasy a zároveň je nespojila v jednu velkou řasu.. Díky bohu, tahle řasenka mi to neudělala, ani trošku. Řasy mi sice moc neprodloužila, ale hezky je zahustila. Nejvíc mě překvapilo to, že řasy vůbec neslepuje! Skvěle rozčeše řasy a všechny je načerní. 

Další plus je, že vůbec nežmolkatí, neobtiskává se na horní víčko a řasy celý den udrží "ve své pozici". To se o moc řasenkách říct nedá, většina řasy zatěžkává a tím je stahuje dolů, a žádné natočení se nekoná. Já mám navíc problém u většiny řasenek s tím, že když mi slzí oči, tak mi u koutků oka vždycky řasenka steče, což vypadá hrozně. Tahle drží jak přibitá, celý den, i když mi slzí oči. Samozřejmě ale není voděodolná, takže si myslím, že slzy by určitě nepřežila. ;D Odličuje se také velmi dobře, klasicky namočím tamponek do micelárky a přidržím chvíli na oku, pak stáhnu z řas řasenku směrem dolu a je už skoro pryč. 


Hodnocení: 5/5
Řasenku určitě moc doporučuju, jak jsem už říkala, mě překvapila - třeba překvapí i vás! :)
K zakoupení na krasa.cz
Jaká je vaše oblíbená řasenka?
Taky primárně vybíráte  produkty s hezkým obalem?

5 komentářů:

  1. Od Astoru jsem ještě žádnou řasenku nezkoušela, ale takhle vypadá celkem dobře :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Od Astoru momentálně používám Big Boom řasenku a jsem s ní moc spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ní jsem ještě nenarazila, třeba mě taky okouzlí a zkusím jí :)

      Vymazat
  3. tuhle řasenku jsem v drogériích vůbec nezaregistrovala, ale v akci vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger