27. července 2014

FLORAL SKIRT AGAIN

Ahoj!
Dnes tu máme po delší době outfit, který jsem na sobě měla v pátek. Měla jsem to štěstí, a stihla ho i vyfotit. Venku svítilo strašně slunko a tak fotky nejsou zrovna kvalitní, zjistila jsem, že při takovém počasí se vůbec nedá vyfotit outfit. Minulý týden byl celkem hektický, chodím každý den do práce a nic nestíhám. Navíc, zítra jdu do autoškoly a budu celý srpen a září dělat autoškolu. Moc se těším, hlavně na jízdy. Řídit auto mě moc baví, a tak se těším, že teď už budu moci legálně řídit kdykoliv a kamkoliv budu chtít :D A konečně, třeba přestanu odmítat ty super blogerské akce, na které dostávám pozvánky. Jak trávíte prázdniny vy?

Na sobě mám sukni, sako a tričko. Venku sice svítilo, ale foukal vítr a chvílema to vypadalo na déšť, takže jsem si vzala radši sako, protože všechny víme jak nepříjemné to je, promoknout a čekat pak v mokrém třeba na autobus. Boty jsou z Deichmanna, musím říct že jsou neuvěřitelně nepohodlný. Opravdu, jsou jen na maximálně dvě hodiny nošení a konec, jsou prostě strašný. Ale zároveň strašně hezký na noze, vypadají skvěle. V těchto chvílích se ve mě odechrává vnitřní souboj mezi tím, jestli mi stojí trpět za to, že budu mít hezké boty nebo ne.

Sukni jste na mě už mohli jednou vidět, mám jí moc ráda, přijde mi, že dokonale oživuje mé (momentálně čím dál častěji) černočerné outfity. K sukni jsem sladila i momentálně mé velmi oblíbené naušnice Troli Cabo (barva Light Rose), které jsou opravdu moc pěkné, a hodí se ke všemu. Nosím je téměř pokaždé, když mám culík nebo drdol, protože pak jsou krásně vidět. Líbí se mi, že jsou takové matné, a když se na ně podíváte, není to prostě čistě růžová, bije se se světlejšíma odstínama, které vytváří světlo. Naušnice se krásně mění podle světelných okolností, když svítí, jsou uplně světlounké, až do bíla. Když je zataženo, jsem krásně růžové. Prostě bomba, určitě se na ně koukněte. 






Sunglasses - H&M
Skirt - Tally Weijl
Jacket - Orsay 
Handbag - Second Hand
Shoes - Deichmann
Earrings - sperky.cz

Mám pro vás připravený ještě jeden outfit, který jsem stihla včera vyfotit. Buď ho na blogu uvidíte zítra nebo v pondělí, podle toho, jak dlouho budu fotky upravovat. Během následujícího týdne/týdnů taky na blogu bude new in článek dlouuuhé době, a ještě bych během prázdnin chtěla nafotit více outfitů, dokud můžu, protože až bude škola, už na to nebude tak čas jako teď. Tak a teď už se s vámi loučím, mějte se hezky a užívejte si prázdniny!

Máte také nějaké boty, které se vám líbí ale jsou nepohodlné?

7 komentářů:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger