2. července 2014

EYELID PRIMER

Zdravím vás všechny.
Dnes tu mám recenzi na tenhle boží primer od Elfu, který jsem už delší dobu chtěla a konečně si ho pořídila.



Primer vypadá jako lesk na rty, akorát není nijak barevný ale je bílý. Obal je takový nic moc, samozřejmě to neovlivňuje kvalitu primeru, ale mohl by být i lepší. Po častém používání se mi i stříbrný nápis smazal, prostě jsem přejela prstem přes nápis a zmizel mi pod prstem..

Aplikace je velmi snadná, ťupnu na víčka jen trošku a rozetřu prstem a chvilku počkám, až se trošku vsákne do kůže. Primer na víčku nepůsobí vůbec bíle, vypadá spíš šedě. 



Primer nijak nevoní, nebo alespon ten můj, je naprosto bez zápachu což oceňuju, protože jsem zrovna nedávno četla recenzi na jeden primer který prý neuvěřitelně smrděl.. :-D Nejvíc jsem se bála toho, že mě z něj budou pálit víčka. Jak víte, mám hodně citlivé oči a proto si musím dávat hodně velký pozor na to, co si na oči nebo do okolí očí dávám. Díky bohu mi primer sedl a nedělá žádné problémy. 
Díky primeru mi vydrží stíny na očích celý den bez pohnutí, zrovna nedávno jsem se zkoušela neodličovat přes noc, a stíny mi bez hnutí vydrželi na oku až do rána. Prostě si myslím, že poměr cena/kvalita je opravdu super!

Primer se prodává v několika variantách, já mám bílý s jemným shimmerem - odstín se jmenuje pearl. A musím říct, že jsem moc ráda, že jsem si pořídila právě tenhle, protože i když si dávám matné stíny, tak to sice není vidět že by se třpytil, ale je takový lesklejší. Nevím, jak to mám popsat, prostě stín zůstává matný ale mírně se leskne :-D Lépe to asi nevyjádřím.

Hodnocení : 5/5
Primer seženete za úžasnou cenu 40 Kč na elfkosmetika.cz

Jaký primer používáte vy?

3 komentáře:

  1. Mám ho v odstínu sheer a koupě nelituju, stojí pár korun a není mastný, spíš víčka zmatní. Měla jsem i bázi od Artdeco a ta bylo hrozná, byla moc mastná a stíny se s ní hrozně slévaly.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám v odstínu sheer a nemůžu si ho vynachválit. Za tu cenu je to asi nejlepší primer široko daleko :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger