5. července 2014

CAMOUFLAGE CREAM

Ahoj!
Dneska tu mám pro vás kratší recenzi, na korektor od Catrice, aneb ten nejoblíbenější korektor z drogerie vůbec, řekla bych. Můžete o něm číst snad u všech blogerek, prostě je to velmi profláklá věc a dokonce i já musím napsat svou recenzi, protože si myslím, že je to jeden z must-have produktů. Vždycky, když jsem byla v Rossmannovi, neměli odstín 2, vždycky byl vyprodaný a málem jsem to vzdala a málem jsem si koupila paletku korektorů. Nakonec jsem ale ráda, že jsem to neudělala a že mám tenhle korektor doma.


Jak jsem říkala, snad každá blogerka pěje ódy na tenhle korektor, který je snad jedním z jen několika schopných korektorů, který v drogeriích seženete. Jak víte, Catrice je trošku problematická značka, protože je jen v Rossmannech a navíc ani ne ve všech, takže dostupnost není zas tak skvělá, jak by jste si asi řekli. Ale pokud máte Rossmanna s touhle značkou ve vašem městě, jste šťastní lidé.

 Začnu asi krytím. Tenhle korektor je fakt špička v krytí, dřív jsem měla korektor od Essence, Alverde i Max Factoru a žádný z nich neudělal tak dobrou službu jako tenhle. Líbí se mi, že je mírně do žluta, protože já mám pleť spíš do žluta než růžova. Je krásně krémový a dobře se natírá/roztírá. Je fajn, že stačí celkem málo produktu na to, aby se zakryl třeba pupínek. 

Je to sice celkem malé balení ale vydrží podle mě celé věky. Používám ho téměř denně a mám ho už několik měsíců, a přijde mi, že téměř neubyl. Uvítala bych klidně i větší balení, protože když chci nanášet korektor štětcem, špatně se mi tam manipuluje protože je prostě malý, jestli mi rozumíte :-) Trošku mi vadí to točivé balení, protože většinou mám ruce od make upu, prokluzuje mi mezi prsty :-D Ale jinak je super, hodně odolné i v kabelce, protože je takové "pevné".

Tenhle korektor prostě doporučuji vám všem, prodává se ve 3 odstínech a myslím si, že každý typ pleti si ten svůj odstín najde. (já mám velmi světlou pleť a mam odstín 2... takže si myslím, že i největší bledulky budou v pohodě s odstínem 1), ale jestli můžu ještě poradit, na akné a jizvičky si myslím, že moc není. Pro takovéhle problémy bych spíše doporučila tu paletku korektorů také od Catrice... Za tu cenu kolem 80 Kč si myslím, že to rozhodně stojí za koupi.

Hodnocení : 5/5
Máte doma tenhle korektor?
Jaký korektor je váš "must have" ?

9 komentářů:

  1. já nikde nemůžu sehnat odstín 1 ! :D naprosto nadlidský úkol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to věřim, taky jsem ho neviděla nikde :DD ale držim ti palce ať to zvládneš :D :)

      Vymazat
  2. Vypadá fajně :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ho měla jen půjčený od kamarádky na pár vyzkoušení a můžu říct, že mě docela zklamal. Krytí nebylo takové, jaké jsem si představovala, a odstín č. 2 je opravdu VELMI žlutý :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Hned jakmile narazím na Catrice tak ho beru! U nás totiž žádný stojan s touto značkou v drogeriích není :(

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě je to must-have. Používám ho půl roku a asi i dále budu :)

    OdpovědětVymazat
  6. som s ním spokojná tiež mám tento odtieň a myslím, že je pre moju pleť a najmä kruhy pod očami ako stvorený :)

    OdpovědětVymazat
  7. chtěla bych si ho koupit ale u nás ho neseženu :( bohůžel

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem si ho pořídila, ale nějaký nedopatřením bohužel v odstínu 2, takže je na mě příliš tmavý :/ uvidím, jestli s tím léto něco udělá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger