9. července 2014

BEAUTY WISHLIST

Poslední dobou si uvědomuju, kolik kosmetiky mám na wishlistě a to, že utrácím za naprosté zbytečnosti. Proto jsem si sestavila wishlist, který mi pomůže "držet se plánu" a nekupovat hlouposti, které nepotřebuju, ale konečně si budu moct šetřit na to, co opravdu chci. Znáte to, pokud si nesepíšete co chcete, vlastně na to zapomnete, utratíte peníze za hlouposti a pak si vzpomenete, že ty peníze vlastně byly na něco jiného. Nebo to jsem jen já? Každopádně bych se s váma chtěla podělit o tenhle kosmetický wishlist.


1. Naked 3 
 Moje láska k Naked 2 je už tak velká, že plánuju pořídit si trojku, ale docela uvažuju i nad jedničkou. Měla jsem strach, že tolik peněz za paletku budou zbytečně vyhozené peníze, ale teď paletku používám prakticky denně, a říkám si, proč jsem tak dlouho otálela s koupí. Takže k narozeninám mám jedno přání jasné...


2. O.P.I. 
Chystám se pořídit si jeden z O.P.I. laků, je to takové moje přání už hooodně dlouho, stále to ale odkládám, protože se vždycky najde lepší využití tolika peněz, než si koupit jeden lak. Na wishlistu mám červený a bílý, ráda bych si pořídila nějakou burgundy a hot pink barvu, protože ty prakticky nejvíc unosím a nebude mi těch peněz tak moc líto, jako kdybych si pořídila nějaké méně nositelné barvy.

3. NARS 
Od NARSu mám vysněných plno věcí, tvářenku v odstínu fialovo-hnědé barvy, něco jako je trošku na obrázku. Strašně se mi teď líbí tyhle tmavé tvářenky, a proto jednu potřebuju (nebo klidně dvě... :D) Rtěnky od NARSu jsou také úžasné a já mám už vybrané barvy. Rudou až burgundy barvu a sytě růžovou, jako vidíte na obrázku. Naprosto úžasné odstíny, které plánuji nosit neustále. 

4. Lancome Hypnose Star 
Koukala jsem na ní na letišti v Duty Free obchodě, a prvně si myslela, že jí nepotřebuju. Omyl. Moc jí potřebuju a pravděpodobně bez ní nedokážu žít :D Viděli jste ten kartáček? To je prostě ten pravý kartáček, který dělá krásné řasy. 

5. Sleek Acid 
Už dlouuho se na ní chystám, ale zase, vždycky prostě zapomenu, že jí potřebuju. Tentokrát si jí ale prostě už MUSÍM pořídit, ty barvičky to je nádhera, prostě to je ta paletka, která se nikdy neztratí a vždycky se bude moct využít, v kombinaci s barvama navzájem nebo i s jinou paletkou (ano, mám na mysli Naked... :D). Prostě je to přesně ta paletka, v který najdete takovou tu inspiraci a to zejména v létě. Prostě když se na ní kouknete, neříkejte, že jste se nezamilovali. 

6. Victoria's Secret Body Spray 
Mám jeden, potřebuju další a to minimálně dva. Žádné debaty, je to prostě nejlepší věc na světě,... no nebudu se tu rozepisovat, brzo najdete na mém blogu recenzi :)

Co máte na beauty wishlistu vy?

12 komentářů:

  1. Mám to úplně stejně, proto jsem si teď řekla, že nebudu utrácet za zbytečnosti a budu kupovat opravdu to, co mám napsané na nástěnce a stojí to třeba více.
    Moc hezké věci, paletku Naked bych si přála také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak má! :D :)

      Vymazat
  2. Taky to tak mám :D Ten sprej od Victoria Secret bych si taky chtěla aspoň jeden pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Na prvním místě mého wishlistu je právě Naked paletka :) Můžu se zeptat, kde jsi ji kupovala? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám dvojku a kupovala jsem ji na feelunique.com :)

      Vymazat
  4. Sleek Acid mi taky nedávno přišla. Je super! :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že je super.. :D čím víc chvály slyším, tím víc ji chci :) :D

      Vymazat
  5. Naked je taková moje stálice na wishlistu :D
    Eva Hearts Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od tý doby, co jsem viděla Naked 3 v Paříži na vlasní oči, chci jí :D

      Vymazat
  6. 1 a 3 taky potřebuju;D Jinak nad paletkou acid jsem take dlouho slintala, nakonec jsem si ji objednala. Bohuzel jsem ji pouzila od jara tak dvakrat:( Holt naked by nasla vetsi vyuziti:))

    OdpovědětVymazat
  7. také se v poslední době dost držím a nekupuju kraviny, které nepotřebuji a nákup si vždycky dost rozmýšlím. ať už se to týká kosmetiky, oblečení, jídla a tak dále... tvářenky od NARS se mi také moc líbí, hlavně pak legendární Orgasm :) paletky od Sleeku sice nejsou příliš drahé, ale investice je to skvělá - mám doma už tři a absolutně je miluju <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger