1. června 2014

NEW IN / HUGE EDITION

Přeji vám všem hezkou neděli!
Po dvou měsících tu konečně je new in článek. Už jsem říkala, že v nákupech se chci brzdit a ubrat, protože mi přijde, že je to taková závislost která se každým nákupem zvětšuje. 


Minulý týden mi přišla várka kosmetiky z parfums.cz, kde jsem si konečně koupila tělový sprej od Victoria's Secret ve variantě Strawberries & Champagne. Abych řekla pravdu, zamilovala jsem se do tohohle spreje! Bude brzy recenze.. :) A taky už jsem si koupila svůj vysněný make up - Chanel Vitalumiere v odstínu 20, na který si brousím zuby už pěkně dlouho. 


Ani u mě se nevyhnete Tiny Tea, aneb čajový detox, který vám pročistí tělo a pomůže zhubnout. Moje dojmy z tohohle čaje se již brzy dočtete v samostatném článku. ;)


Jako další tu máme Catrice korektor, který je také velmi profláklý a oblíbený. CC a BB cream, od Mixy a Garnieru. Oba mě zatím vůbec neuchvátily.. Rtěnka Miss Sporty, která mě mile překvapila a řasenka od Dermacolu, na kterou jsem psala recenzi nedávno. A samozřejmě jsem zapomněla vyfotit ještě jeden produkt, a to krém Blur od Garnieru. Na všechno se dočtete recenzi..


Yankee Candle vosky jsou u mě taky nové, do teď jsem měla doma jen 2 druhy vosků a obě byly Vánoční vůně.. a teď konečně můžu vyzkoušet i normální vůně, kdykoliv budu chtít. Nevím, jestli na ně mám udělat článek... Nejsem si jistá, jestli by vás to zajímalo.. A nakonec trošku módy. Objednala jsem si z newlook.com dvoje šaty, a naušnice. Náušnice jsou naprosto perfektní, hodí se ke všemu a hlavně jsou strašně roztomilé. A šaty jsou podle mě ideální právě na tohle období. Černé šaty se hodí na léto, jsou naprosto úžasné a detail výstřihu - květiny, je naprostá bomba. A květinové šaty jsou naprosto vhodné na jakékoliv počasí, jsou úžasné a já se do nich naprosto zamilovala. 

šaty vpravo jste už mohli vidět v "daisy printed dress" outfitu
černé šaty uvidíte určitě v nějakém outiftu také


Čím jste si za poslední měsíc(e) udělali radost vy?

12 komentářů:

  1. Wow, tolik kosmetiky si nekoupím ani za rok! :-D Ale je pravda, že si už vystačm jen s pudrem, řasenkou a tužkou na obočí. I krémy jsem vysadila a musím říct, že moje pleť je viditelně lepší. Ten makeup jsem prvně taky chtěla, ale potom jsem si řekla, že za tolik peněz si raději koupím oblečení. Jinak ty černé šaty jsou krásné, sama jsem si dvoje černé šaty objednala (asi nějaká bloggerská posedlost po černé:-D) a ty kytičkované jsou roztomilé! :-)

    The little blonde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, jsem blázen.. :DD já teď používám jen opravdu kvalitní krémy a už žádný garnier atd a moje pleť je taky mnohem lepší.. :) heh, myslím že celá blogosféra miluje černé oblečení, protože na každém blogu je strašně moc outfitů v černým oblečení a vždycky k tomu komentář "černá je prostě nejlepší"... :D

      Vymazat
  2. Wau, pekná kopa :) Sprej od VS si chcem kúpiť tiež, aj telové mlieko, no tých vôní je tak veľa, že sa nemôžem rozhodnúť, ktoré :D

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé nákupy, tělový sprej od VS si chci také konečně pořídit :) a dost jsi mě nalákala na ty čaje, uvažuju, že je zkusím. Jinak článek o Yankee Candles klidně napiš, mám jejich svíčky a vosky moc ráda :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, pořiď si nějaký sprej, sice mám jeden ale podle toho co jsem četla jsou všechny úžasný :) navíc vydrží dost dlouho cítit! :) a článek o YC asi teda napíšu, ale neni toho moc co k tomu říct, vůně a jejich popisování mi vůbec nejde :D

      Vymazat
  4. joo, vosky nás zajímají :-) super nákupy, ten VS sprej už taky potřebuju :-( těším se na všechny recenze;)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobře, něco o voskách napíšu :) určitě ho potřebuješ, je vážně boží!! :) a je cítit déle než některé parfémy co mám :D

      Vymazat
  5. Ten sprej od VS je bezvadnej! já jsem si udělala radost clip-in vlasama ;) náušničky jsou krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musí bejt super, clip-in jsem vždycky chtěla ale jelikož mám vícebarevnou hlavu a navíc každou chvíli měním barvu... :) a děkuju!!

      Vymazat
  6. Krásne nákupy na ten make up od Chanel so teda zvedavá :) tiež mám sprej od VS ale chcela som ten čo máš ty no nemali ho na sklade tak mám iný......o Tiny Tea som čítala že chutí odporne :D myslím že existuje milión telu prospešných čajov na detox a sú oveľa zdravšie a nekomerčné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie náušnice sú naozaj veľmi pekné, teším sa na recenziu na Tiny Tea :-).
    Butterfly GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle vůně od VS je nejlepší :) http://chilli-chocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger