30. května 2014

DTangler | Hřeben, co vám změní život

Hezký pátek vám všem,
počasí nám opět moc nepřeje a tak se každým dnem víc a víc těším k moři, kde si užiju 14 dní totálního vedra. A víte kdo se mnou pojede? Tenhle kartáč. Tenhle kartáč je absolutní zázrak světa! Určitě znáte Tangle Teezer, tak tohle je skoro to samé jen s rukojetí. A ještě nemá tolik super vzorů jako TT ale to se myslím dá jednoduše opomenout, protože jinak je tenhle kartáč zázrak.

Tangle Teezer kartáče jsou opravdu velmi oblíbené a já ten hit nikdy tak uplně nechápala. Ale když jsem vyzkoušela tenhle kartáč, pochopila jsem vše.

Vzhledově je taky moc pěkný. Není sice tolik vzorů na výběr jako u TT ale myslím si, že například zebrovaný potisk nikoho nezklame. Líbí se mi hlavně to, že je lehounký, a skvěle se drží. Rukojeť je vytvarovaná tak, aby se držela dobře jak levákům tak i pravákům a to tenhle hřeben splňuje.

Abych řekla pravdu, nesnáším česání. Mám jemné vlasy a vždycky se mi lehce zacuchají a tak mě každé česání bolí a je pro mě trest. Ale s tímhle hřebenem se denně češu několikrát a ráda! Nebolí to vůbec ať už mám jakkoliv mokré nebo zacuchané vlasy a možná proto jsem si tenhle hřeben tak moc oblíbila.



Štětiny bohužel po delší době trošku změní směr, a ohnou se. Ale to se stává i praním hřebenu. Já dávám totiž Tanglera rovnou do myčky aby se pořádně umyl a tím se štětiny trošku ohly. Ale hřeben furt plní svou úlohu skvěle. Rozčeše dredy, mokré vlasy, zacuchané vlasy....prostě cokoliv a to naprosto bezbolestně!

Na cestování je určitě mnohem lepší již zmíněný Tangle Teezer, protože je takový praktičtější. Na rozdíl od toho, tenhle kartáč má rukojeť a proto se tolik na cestování nehodí. Ale já ho stejně tahám pořád s sebou!


Kartáč rozhodně doporučuji, pokud máte jemné vlasy tak je to přesně pro vás. 

K zakoupení na například xparfemy.cz

Vlastníte taky nějaký takový hřeben, s kterým je česání jedna radost?
Co říkáte na vlnu Tangle Teezerů, myslíte že jsou opravdu tak super?

9 komentářů:

  1. Vypadá skvěle! Už strašně dlouho přemýšlím nad pořízením a myslím, že už nastala ta pravá chvíle, na léto bude jako dělaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tento Dtangler v jiném designu - růžová zebra a jsem moc spokojená. Mám husté vlasy a od doby, co mám tento kartáč je to radost se česat, nic nebolí, netahá... Mám i TT, ten ale používám jen na mokré vlasy, protože nemá tak dlouhé štětiny a vlasy mi prostě nerozčeše.

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo TT mám u sebe stále, je fajn:) Každý kdo si ho ode mě půjčí nechápe, co je to za zázrak. Mně zas tak super nepřijde, ale těžko říci, už ho mám až moc dlouho:D.

    OdpovědětVymazat
  4. jéé já mám TT a nedám na něj dopustit :) je boží

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá báječně, celkově TT jednoduše miluji, jsou bezkonkurenční ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Já TT mám tedy ty bez rukojetě 2, jeden normální a cestovní a miluju je, už i jen protože vypadají tak skvěle :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem ho nikdy nevyzkoušela, takže nedokážu říct, jestli je dobrý. Mám jemné vlasy, takže po něm asi brzy sáhnu a vyzkouším ho.

    OdpovědětVymazat
  8. TT vlastním, češu se s ním denně, už si bez něj neumím představit život, protože rozčeše opravdu vše, ale na druhou stranu jsem čekala větší zázrak, než jaký mi dorazil :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger