9. dubna 2014

MATIFYING TOP-COAT

Přeji vám hezkou středu,
v new in článku jsem zmiňovala zmatňující lak, který jsem si pořídila a mám z něj neuvěřitelnou radost. Matný lak jsem sháněla už asi půl roku, a všechny byly buď drahý, nebo jsem je nemohla sehnat v Čechách.. Tady je teda kraťoučký článek o tomhle matným zázraku. :)


Když jsem tehle lak našla v Flormar stojánku, bylo mi jedno, jestli stojí 100 nebo 200 Kč, konečně se mi dostal pod ruku a tak jsem si ho vzala. Když jsem se ještě prohrabávala mezi Flormar laky, všimla jsem si že vyrábí i barevné a rovnou matné laky, což by taky určitě mohlo někoho zajímat. Pokud tedy hledáte nebo by jste se po nich chtěli kouknout, určitě navštivnte drogerii Teta.


Co mi trošku vadí je, že lak jakoby nahrazuje top coat a hrozně dlouho schne. Kdybych měřila čas, kdy ještě nemůžu s rukama normálně pracovat, tak by to byla asi 1-2 hodiny, jako samozřejmě to uschne dřív, ale vrsta je ještě měkká a všechno se do ní obtiskne. Štěteček mi celkem vyhovuje, ale člověk musí dávat pozor, aby si nalakoval celý nehet tak, aby ta nalakovaná vrstva byla celá pokrytá. Naštěstí se nic nestane při větší vrstvě a lak působí celistvě i tak.

Objem laku je 11ml což je takový ideální objem, podle mě vydrží dlouho, jelikož se dává jen 1 vrstva na zmatnění. Taky jsem si všimla, že když se dají 2+ vrstev, lak nezmatňuje tak dobře, jako v jedné vrstvě. K laku samotnému nemám žádné výtky, jen to "držátko" by mohlo být lepší a praktičtější, mně osobně se tohle drží strašně špatně. 


Hodnocení : 5/5
Cena 90 Kč v drogeriích Teta

Znáte tenhle matující lak?
Líbí se vám tenhle efekt na nehtech?

3 komentáře:

  1. Vypadá dobře, ale já stejně upřednostňuju lesklé laky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. moc se mi líbí efekt na nehtech, jen by mě štvalo délka schnutí
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty s ním vypadají krásně, ale asi by mi vadilo to dlouhé schnutí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger