9. března 2014

ROCKET VOLUM'

Ahoj! 
Už je tu zase konec víkendu, a to jsem si skoro ani neodpočala od školy. No každopádně neděle znamená opět článek a tentokrát na tuhle řasenku od Maybelline - Rocket Volum'. Hrozně jsem jí chtěla vyzkoušet, kvůli obřímu kartáčku, který mě hrozně lákal. Navíc na internetu jsem přečetla jak spoooustu chvály tak i docela dost nespokojenosti. Většina z těchto článků, se zaměřily na kartáček a to, že malé štětinky slepují. Strašně to ve mě vzbudilo pocit zvědavosti, takže jsem si řasenku musela pořídit i já.

"Rocketku" už určitě znáte, mají jí v každé drogerii a díky docela výraznému obalu, je celkem nemožné jí přehlédnout. Barvy se mi k sobě prostě hodí a přijde mi to jako takový "teen design" a navíc to, jak je veliká, se mi zdá fajn. 

Hned na začátku bych chtěla říct, že tahle řasenka asi nebude pro všechny. I když se to možná nezdá, tak tenhle štěteček je podle mě vhodný především na husté řasy, protože mírně slepuje. Štětinky jsou hodně krátké a navíc se od předu ke konci štětinky postupně zvětšují. Což mi občas přijde jako problém při "řasenkování" koutků oka. Ale vzhledem k tomu, že mám řasy dlouhé, tak mi to moc problém nedělalo ale myslím si, že pracovat s tím bude těžší pokud máte kratší řasy.

Přijde mi, že řasenka je hoodně mokrá a je lepší jí hned ze začátku nechat trošku vyschnout, protože se s ní pak pracuje mnohem lépe, jelikož nenechává velké vrstvy na řasách. Trošku mě tahle věc na řasence štve, protože i když mi řasy udělá opravdu nádherné a hlavně je hodně prodlouží. A podle mě i obstojně řasy zahustí. Já mám s tímhle hodně u řasenek problémy, protože většina mi sice prodlouží ale slepí řasy a to nevypadá hezky, spíš jak nohy pavouka. 



Abych to tak shrnula, musím říct, že mám řasenku moc ráda, ale nejsem si jistá, zda každému bude vyhovovat její kartáček. Jak jsem už říkala, tahle řasenka má svoje odpůrce ale i spoustu blogerek si jí chválí. Já si s ní dokážu vytvořit krásné řasy, že vypadají jako umělé. Tahle řasenka je jako jedna z mála drogerkových opravdu černo černá i po delší době používání, za což jsem opravdu moc ráda. Určitě bych si jí koupila znovu, ale mám teď zálusk na novou Colossal řasenku.


 Hodnocení : 4/5  
za to, že je řasenka 'mokrá'

Koupit jí můžete zde. A pokud by jste chtěli třeba voděodolnou verzi, tak tu seženete zde.

Máte tuhle řasenku? Láká vás si jí pořídit?

8 komentářů:

  1. Taky ji mám, ale zatím jsem na na chut nepřišla. Neskutečně řasy slepuje, tak uvidim co časem, ale moc nadějně to nevidim. :-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Mně bohužel taky nesedla, není špatná, ale nic mi s řasami nedělá, mám je totiž řídké a krátké a s tím si ona zkrátka neporadí :(

    OdpovědětVymazat
  3. Má opravdu zajímavý kartáček :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Delší dobu si ji už přeji vyzkoušet, ale zatím jsem se ke koupi nedostala:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě sedla opravdu skvěle, navíc mi přijde, že vůbec nevysychá, mám jí už asi 4 měsíce a pořád se s ní jde líčit skvěle. Pravda, řasy docela slepuje, ale stačí se s ní naučit zacházet a jde to úplně minimalizovat. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Docela mi sedla i když moc nemusím velké kartáčky, ale nevím proč mi nejde pořádně odlíčit. Vždy už na tampónku nic není a pak vylezu ze sprchy a oči mám jak panda .. :D

    OdpovědětVymazat
  7. mám ju, ale nie som s nou spokojná. Vadí mi, že sa obtláča na viečka..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger