19. března 2014

NEUTROGENA

Ahoj vám všem,
dneska tu mám takovou kratší recenzi na můj nejnejnejoblíbenější lůj na rty, který se mi za několik let používání osvědčil jako bezchybný. Měla jsem v plánu psát tenhle článek před tím, než budou brutální mrazy, ale ty nakonec nebyly a tak článek píšu až teď. Já tenhle lůj úplně miluju v zimě, když vám mrazem praskají rty, protože než jsem začala používat tenhle lůj, měla jsem ošklivě rozpraskané rty a celkově byly takové suché, loupaly se, a prostě nebylo to nic pěkného. Pak jsem se ale rozhodla zkusit Neutrogenu a její lůj, protože hodně lidí si chválí krémy a celkově pečující kosmetiku od téhle značky. Díky bohu, že jsem sáhla po tomhle loji.

Klasicky průhledný lůj, není na něm nic neobvyklého. Nevoní, nepáchne, má takovou neutrální vůni, která vás nenadchne ale ani nezklame. Konzistence se zdá při aplikaci taková tuhá, ale na rtech se po chvíli jakoby rozpustí a vytvoří ochranný film, který z mých zkušeností vydrží třeba až 5hodin (třeba na horách, když jste na lyžích a nepijete/nejíte). Jeho další skvělá vlastnost je, že léčí. Pokud už máte rozpraskané rty, během používání tohoto loje se vám 4x rychleji zahojí. Jak jsem už říkala, v zimě je to můj nepostradatelný společník, už ho používám asi 3 roky, i když se během těch 3 roků trošku změnil ale pořád je stejně skvělý.



Co se týče obalu, není to nic extra. Klasický lůj, s vlajkou, nápisem, pár slovy a značkou. Mě se tento obal líbí, protože je takový jednoduchý. Je to vlastně klasický Neutrogeňácký obal, nahoře vlajka, dole nápis Neutrogena. Abych řekla pravdu, obal by mohl být i hezčí, ale nikdo si asi nekupuje lůj na rty kvůli tomu, jak vypadá. Nebo ano? :-) 

Nevím co bych jiného mohla hodnotit, u těchto záležitostí jako je lůj na rty, krém nebo jiná pečující kosmetika vůbec ale vůbec neřeším to, jak vypadají ale řeším jen jak fungují. Jediný balzám na rty, který jsem vybrala podle vzhledu byl Love Lips od Dermacolu. 


Hodnocení : 5/5
Cena je sice vyšší (asi 80-90 Kč) než u klasického balzámu nebo loje na rty, ale vyplatí se připlatit si za všechny ty skvělé vlastnosti, které má.

Máte zkušenosti s tímhle lojem? 
Používáte pečující kosmetiku Neutrogena?

10 komentářů:

  1. Zatím s tímto lojem jsem se nesetkala, ale znu opravdu skvěle. Na příští zimu se po něm určitě podívám..:))

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle jsem ještě neviděla, ale až ho uvidím pořídím si ho, protože balzámů na rty není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tímto lojem nemám zkušenosti žádné, ale miluju krémy na ruce od Netrogeny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Can we follow each other on bloglovin?
    Just follow me there and I follow back!

    https://www.bloglovin.com/blog/3947784

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna teď jsem psala na blogu, že jsem našla poměrně dobrou náhražku za pár kaček, ale je jasné, že Neutrogena je supr věc:)

    OdpovědětVymazat
  6. They have amazing products. I've never tried this one but I'll have to keep an eye out.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som od Neutrogeny skúšala hydratačný krém a je perfektný! Mám dosť suchú pokožku, na ktorú je Neutrogena ako stvorená. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  8. Hello dear great blog I'm new follower hope you can follow me too ;)

    http://shopaholicbyilda.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Paráda, tak už vím po čem příští zimu sáhnu :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger