7. března 2014

GARNIER MICELLAR WATER

Ahoj vám všem,
konečně pátek, tenhle týden jsem moc na blogu aktivní nebyla, takže se chci omluvit, ale byla jsem úplně hotová ze školy a prostě jediný co jsem zvládla bylo přijít do školy, odejít ze školy, přijít domů a lehnout si. Asi předčasná jarní únava. Dneska tu pro vás mám recenzi na micelárku od Garnieru, kterou z drogerií určitě znáte, protože je taková zajímavá i od pohledu, a prostě se nedá přehlédnout, díky svojí skvělé a roztomilé (taky vám přijde roztomilá?) flašce.

Vodu mám už měsíc a snažila jsem se jí opravdu pořádně vyzkoušet, protože jsem k ní měla docela nedůvěru, jelikož většina věcí z pečující kosmetiky od Garnieru mi nesedne, jako třeba odličovací ubrousky.


Když jsem poprvé micelárku použila, měla jsem z toho smíšené pocity. Na jednu stranu vůbec nepálila, nedráždila oči, ani nic jiného, ale přišlo mi že pleť nevyčistí jen a pouze jí odlíčí. Rozhodla jsem se tedy udělat výzkum a "vysadila" jsem všechny čistící prostředky a vše čím bych mohla výsledek ovlivnit, a rozhodla se 2x denně si čistit pleť jen touto micelárkou. Byla jsem dost překvapená, když mi během týdne pleť opravdu vyčistila. Ne že bych se zbavila pupínků během týdne, ale černé tečky se mnohem rychleji stáhly a prostě jsem cítila i viděla, že pleť je čistší. 



 U většiny odličovacích prostředků mám problém s očima. Jelikož mám citlivé oči a téměř vše mi je podráždí, tak jsem se bála toho, že tahle micelárka nebude výjmkou. Ale micelárka mě mile překvapila, protože oči jsem z ní neměla vůbec červené a ani nepálily. Kdyby jste se mě zeptali tak před 3 měsícema, jaká odličovací voda je má nejoblíbenější, řekla bych Nivea a "jemný odličovač" ale teď už to je pravděpodobně tahle micelárka, vzhledem k tomu, že vykonává svou službu skvěle.

Dokonce odlíčí i voděodolnou řasenku, kterou jsem většinou brala vícefázovým odličovačem a i tak to nebylo pořádně odlíčené. Stačí si na oči přiložit vatový tamponek nasáklý touhle micelárkou a nechat tam tak 3-5 minut a potom už se jenom setře a nebo krouživými pohyby se řasenka bez problému odstraní. Vůbec z toho nepálí pak oči ani je nijak nedřete, jako kdyby jste se snažili odlíčit jinou micelárkou/odličovákem. 


Abych to shrnula, tahle micelárka mě hodně hodně překvapila a pokud máte citlivé oči a pleť tak, jako já, určitě nad ní zauvažujte protože i když je třeba trošku dražší než klasická micelárka (např. L'Oréal), tak si myslím, že je skvělá. Balení je super cute, připadá mi jako normální sportovní láhev, a jak jsem zjistila, jsem jediná komu tak připadá :-D . Láhev má 400ml což je hodně fajn, za tu cenu. Má vydržet až na 200 použití, tak jsem zvědavá, protože jí používám měsíc každý den i několikrát a pořád mi přijde, že neubývá :-) 

Hodnocení : 5/5
Cena kolem 160 Kč v drogeriích 

Máte s touto micelárkou zkušenosti? :-)

10 komentářů:

  1. zrovna tento týden jsem si ji chtěla koupit, ale neměli ji! což asi o něčem svědčí:) micelárkám příliš nefandím, ale i tak bych tuto moc ráda vyzkoušela.. obzvlášť, když na ní čtu pozitivní ohlasy:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ji schválně vyzkouším, mně normálně Garnier obecně taky moc nesedí, ale vidím, že tentokrát překvapili :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělá, koupila jsem ji jen na zkoušku, taky mi moc Garnier nesedí, ale po vyzkoušení této micelárky uvažuju, že zkusím i další věci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tedka bude ve slevě v Tetě :) takže po ní šáhnu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ja miceralku vobec nepouživam na oči tie odličujem mliekom a je to miceralku beriem ako pleťovu vodu ale tato ma zaujala napišem si ju do zoznamu aby som naňu nezabudla, ked sa objavim v drogerii tak ma nič nenapada čo som to chcela strašne somnou:))

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuto micelárku se chystám už déle, tak teď už po ní sáhnu určitě :) je skvělá jen na pohled :)

    OdpovědětVymazat
  7. já mám celkově odličovací péči moc ráda od garnieru, takže na vodu určitě taky mrknu:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle micelárku už mám také na seznamu věcí, které si pořídím.

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě plánuji vyzkoušet, stejně jako ten jejich nový, myslím, že dvoufázový odličovač očí. Navíc se mi to balení taky líbí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. Hi dear! Your blog is really great, would you like to follow each other? Just let me know in which network you're following me and I'll do the same :)
    Kisses from Argentina!

    http://www.stylebydeb.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger