14. listopadu 2013

Affinitone

Přeji hezký čtvrteční večer.
Dneska vám dám varování,...na nejhorší make up, který jsem kdy měla to (ne)štěstí vyzkoušet. Vlastně jsem měla poznat už od názvu affini...TO NE!! :-D

Jedná se o make up od Maybelline Affinitone, který celkově vlastně není moc oblíbený. Když jsem ho v drogerii vyzkoušela, říkala jsem si páni ten hezky kryje, ten beru. Ale to, co jsem viděla doma mě víc než jen zklamalo..Ačkoliv je make up obohacený o vitamin A, což má chránit před dehydratací pleti, tak to pořád není žádná hitparáda.Samozřejmě že se najdou i slečny, které tento make up používají denně, ale to bohužel není můj případ.


Určitě jste o tomhle make upu slyšely. Je docela (nechvalně) známý. Nejvíc je asi známý svou vodovou konzistencí, která vám z obličeje udělá bažinu. Nebo aspoň to tak přišlo mě. Pleť jsem měla mastnou už po několika vteřinách po aplikaci. Krytí je taky docela bída, aby jste dosáhly požadovaného krytí, musíte dát několik vrstev, které vám zase z obličeje udělají masku. No, nevím, jestli jsem byla jediná ale make up mi na obličeji oxidoval a já vypadala jak pomeranč.


Na ruce se make up zdá "v pohodě", ale bohužel není. Už ho bohužel nemám, takže vám ho nenafotím na obličeji. Vodová konzistence je docela vidět na první fotce, a jak si také můžete všimnout, rozmazaný make up není vůbec vidět. To je právě to krytí, o kterém mluvím. Je třeba hodně velká vrstva k docílení požadovaného krytí.  Ale abych tu nebyla nespravedlivá, tak sem dám i nějaké ty výhody. První výhodou je balení, protože je průhledné a vidíte zda se blížíte ke konci nebo ne. Další výhodou je výběr odstínů. Myslím že jich je několik a rozhodně by si každej našel ten svůj ideální.


Myšlenka je asi dobrá, make up co bude vyživovat pleť. Ale na mé velké požadavky což je krytí a hlavně neoranžovění - neoxidace, tenhle make up rozhodně neuspěl. Jedno jediné plus je pro mě to balení.
Hodnocení : 1/5

Máte s tímto make upem zkušenosti? 
Vyhovoval vám?

18 komentářů:

  1. Já ho měla, nějak extrémně mi nevadil. Možná jen ta vodová konzistence a to, že mi vydržel tak 2-3 týdny. Ale už bych si ho nekoupila. :-) Myslím, že za tu cenu seženu i lepší makeupy. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě to je nejlepší make-up, kupuju ho stále dokola. Super kryje, dobře vypadá, nemám s nim sebemenší problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne, u mna je to jediny make up ku ktoremu sa vraciam:)

      Vymazat
    2. Ano, ano! Já ho miluju. Sice už jsem ho asi půl roku nekoupila, zkouším všelijaké novinky, ale používala jsem ho asi tři roky stále dokola. Podle mě je perfektní. ;-)

      Vymazat
  3. jak říkám, několik holek ho používá normálně.. :/

    OdpovědětVymazat
  4. zaujímavé. Pre mna je tento makeup doposial najlepší aký som objavila za dostupnu cenu. Je to konečne makeup, z ktorého sa mi po tvári nerobia šupinky a mastnu plet nemám po nom ani trochu..

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho miluji, nejlepší makeup od nich! :) Vůbec tak jak říkáš tak nemam mastnou pleť po něm, na pleti mi vydrží celý den, mi teda dobře kryje, nedělá mi masku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho zkoušela jednou a byla jsem spokojená:) A snad jsem ani neviděla ještě recenzci kdy by si na něho někdo stěžoval:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten mě nikdy moc nelákal, asi jsem v tom podvědomě také viděla "to ne"! :D

    OdpovědětVymazat
  8. mám ho doma a taky -- TO NE! :D nic moc a ještě mě vysušuje.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda za tvou recenzi, alespoň vím co nekupovat .. :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  10. Pravdivá recenze jen mohu vše potvrdit z vlastní zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná recenze, jde vidět jak každému sedí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger